Σήμερα Πέμπτη ζωντανά στις 4.30μ.μ. o υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης στο Tornos News

0
78

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 4.30μ.μ. καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή του Tornos News Live είναι ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο εκδότης του Tornos News κ. Γιάννης Γιαννακάκης θα απευθύνει ερωτήματα σχετικά με την σταδιακή επανεκκίνηση των τουριστικών επιχειρήσεων, τις δυσκολίες και τις προοπτικές για μία γρήγορη ανάκαμψη.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί από το Zοοm. Για να παρακολουθήσετε ζωντανά την εκπομπή πατήστε εδώ για να κάνετε εγγραφή.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί και από τη σελίδα του Tornos News στο Facebook.

Η City Contact, ιδιοκτήτρια εταιρεία του Tornos News, στο πλαίσιο της συνεισφοράς της στον δημόσιο διάλογο σε αυτή την κρίσιμη εποχή, πραγματοποιεί μέσω της πλατφόρμας Ζoom, μία σειρά ζωντανών εβδομαδιαίων συζητήσεων οι οποίες έχουν δύο ενότητες. Η πρώτη ενότητα, Tornos News Live, αφορά σε εκπομπές για θέματα τουρισμού και η δεύτερη ενότητα Τοrnos News Webinars, αφορά σε χρηστικά θέματα, υπό μορφή Webinars.

Σκοπός της νέας πρωτοβουλίας της City Contact, είναι ο δημόσιος διάλογος να παραμείνει ζωντανός, ώστε να παρέχεται έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση όλων των επαγγελματιών του τουρισμού για τα θέματα της επικαιρότητας, να απαντώνται τα ερωτήματα που τους απασχολούν, να αναλύονται τα γεγονότα και να αναδεικνύονται όλα τα εμπόδια, οι ευκαιρίες και οι βέλτιστες πρακτικές για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσιμης κατάστασης.

Πηγή: madata.gr