Σκληρή απάντηση ΚΙΝΑΛ σε Μπακογιάννη: Είναι πολύ επικίνδυνο να μην αντιλαμβάνεσαι τα όρια της εξουσίας σου

0
122

Ο Τομέας Δημόσιας Διοίκησης του ΚΙΝΑΛ απάντησε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Αθηναίων σχετικά με την προκήρυξη 366 θέσεων συμβασιούχων.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Είναι πολύ επικίνδυνο να μην αντιλαμβάνεσαι τα όρια της εξουσίας σου κ. Μπακογιάννη.

Κύριε Μπακογιάννη, εδώ και 4 μήνες γνωρίζετε ότι οι συμβάσεις του προσωπικού που προσλάβατε λόγω κορωνοϊού λήγουν. Δεν κάνατε τίποτα όμως. Εφόσον οι ανάγκες για τις οποίες προσλήφθηκαν αυτοί οι άνθρωποι εξακολουθούν να υφίστανται, τότε θα έπρεπε να έχετε μεριμνήσει για την κάλυψή τους με βάση τις νόμιμες διαδικασίες. Όχι να προσφύγετε σε διαγωνισμό-παρωδία, εξαπατώντας τόσο τους Έλληνες πολίτες, όσο και τους δημοκρατικούς θεσμούς που θέτουν όρια και απαιτήσεις λογοδοσίας, ακριβώς για να μην έχουμε τέτοια φαινόμενα αυθαιρεσίας από την εκλεγμένη δημοτική αρχή.

Το γεγονός ότι ανερυθρίαστα ομολογείτε πως κοροϊδέψατε τους πάντες προκηρύσσοντας θέσεις εργασίας ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για ανανέωση υφιστάμενων συμβάσεων, αποδεικνύει τον κυνισμό σας και την αδυναμία σας να διακρίνετε τα όρια που θέτει η Δημοκρατία σε κάθε εκπρόσωπο του λαού. Κι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο».

http://www.topontiki.gr

Πηγή: madata.gr