Σκότωσε τον 92χρονο πατέρα του επειδή πίστευε πως είναι βαμπίρ

0
71

Φρίκη προκαλεί η είδηση που έρχεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ένας άνδρας σκότωσε με καρέκλα τον 92χρονο πατέρα του επειδή πίστευε πως είναι βαμπίρ.

Ο Douglas Novak από την Πενσιλβάνια παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και εκεί δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί με κάθε κυνικότητα, πως δολοφόνησε τον ηλικιωμένο πατέρα του επειδή πίστευε πως είναι απέθαντος.

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως αφού τον χτύπησε μέχρι θανάτου με μια ξύλινη καρέκλα στη συνέχεια έσυρε το πτώμα του στην μπανιέρα και πήγε… για ύπνο!

Οι Αρχές ανακάλυψαν το φρικτό έγκλημα, όταν έλαβαν κλήση για φωτιά. Δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Novak προσπάθησε να κάψει το πτώμα του πατέρα του ή προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Η αυτοψία στην σωρό του ηλικιωμένου προσκάλεσε σοκ ακόμη και στους ιατροδικαστές. Ο 92χρονος είχε υποστεί βαρβαρότητες σε ακραίο βαθμό.

Ήταν τέτοια η ψύχωση του Νόβακ, που για δυο ημέρες καθόταν δίπλα στο άψυχο σώμα του πατέρα του κρατώντας ένα ξύλινο παλούκι, το οποίο θα του κάρφωνε στην καρδιά σε περίπτωση που… σηκωνόταν!

Προφανώς ο δικηγόρος του Νόβακ στο δικαστήριο δήλωσε πως ο πελάτης του έχει ψυχολογικά προβλήματα και δεν είχε πάρει τα φάρμακά του όταν επιτέθηκε στον πατέρα του.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

https://www.newsbomb.gr

Πηγή: madata.gr