Σοφία Μπεκατώρου: Με στεναχώρησε η αντίδραση του γιου μου. Πως αντέδρασε;

0
51

Η Σοφία Μπεκατώρου βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου, τη νύχτα της Δευτέρας, στο Ενώπιος Ενωπίω του ΑΝΤ1. Η Ολυμπιονίκης μίλησε από καρδιάς για όλα όσα κατήγγειλε προσφάτως για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε σε νεαρότερη ηλικία από παράγοντας της Ομοσπονδία.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Σοφία Μπεκατώρου εξομολογήθηκε «μετά από κάποια χρόνια συνάντησα αυτό τον άνθρωπο. Προσπάθησε να μου πει ότι δεν έγινε κάτι, ότι δεν ήταν κάτι και φυσικά προσπάθησε να αρνηθεί ότι ήταν βιασμός. Δεν ακούστηκε καμία συγνώμη ποτέ».

«Εμένα με ενδιαφέρει να μην κάνει ποτέ ξανά κακό σε κανένα παιδί. Και αντίστοιχα οποιασδήποτε έχει κάτι τέτοιο στο μυαλό του να το σκεφτεί πάρα πολύ σοβαρά και να αποτρέψει τέτοιου είδους συμπεριφορές με κάθε τρόπο» πρόσθεσε η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας. «Πίστευα ότι θα πάρει δημοσιότητα το θέμα αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ τόση πολλή. Από την άλλη, από τη στιγμή που μίλησα στην πρώτη μου κατάθεση στον Εισαγγελέα, προσπαθούσα να βρω ένα τρόπο όπου θα κάνω πραγματικά καλό και θα βοηθήσω».

Όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο η Σοφία Μπεκατώρου προετοίμασε τα παιδιά της για την δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου θέματος, απάντησε: «Φρόντισα να συζητήσω πριν με τα παιδιά…

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Πηγή: madata.gr