Σοκ από καταγγελία στη Ρόδο: 70χρονος βίαζε την κόρη του που έχει νοητική υστέρηση

0
36

Σοκάρει η καταγγελία για υπόθεση βιασμού μία γυναίκας 45 ετών στη Ρόδο, η οποία έχει νοητική υστέρηση, από τον 70χρονο πατέρα της.

Η 45χρονη γυναίκα, κόρη του πατέρα της από τον πρώτο του γάμο, τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση και φροντίδα του αδελφού της καθώς η μητέρα της έχει αποβιώσει προ 5ετίας.

Κάθε εβδομάδα επισκέπτεται, σύμφωνα με πληροφορίες της dimokratiki.gr τον πατέρα της, που έχει ξαναπαντρευτεί, στην οικία του στη Ρόδο. Ένας εργάτης που δούλευε εκεί κοντά είδε από το παράθυρο να κακοποιείται η 45χρονη από κάποιον ηλικιωμένο και όταν μαζί με τον εργοδότη του μίλησαν στον πατέρα της, τους είπε ότι εκείνος την κακοποιούσε.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του τοπικού σάιτ, φέρεται να τους είπε να τον ενημερώσουν αν η γυναίκα τους ενοχλούσε διότι είχε νοητική υστέρηση.

Ο εργάτης και ο εργοδότης του έσπευσαν και ενημέρωσαν την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου και από τη Δευτέρα έχει κινηθεί κατεπείγουσα προανάκριση και έχει ενημερωθεί ο αδελφός της φερόμενης ως θύματος που έχει ήδη αναθέσει σε δικηγόρο να υποβάλλει δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας και να κινήσει όλες τις διαδικασίες για τον ποινικό κολασμό του πατέρα.

Ο τελευταίος αλλά και η φερόμενη ως θύμα δεν είχαν έως χθες το απόγευμα καταθέσει στο πλαίσιο της έρευνας.

Πηγή: madata.gr