Σοκαριστική σεξουαλική επίθεση σε 19χρονη μέσα σε λεωφορείο

0
20

Μια τρομακτική εμπειρία σεξουαλικής επίθεσης και κακοποίησης βίωσε χτες το πρωί 19χρονη επιβάτης μέσα στο γεμάτο με κόσμο λεωφορείο της γραμμής Λένορμαν – Ομόνοια.
Τρόμος για 19χρονη κοπέλα σε λεωφορείο από άνδρα ο οποίος, εκμεταλλευόμενος τον συνωστισμό στο ασφυκτικά γεμάτο όχημα, «κόλλησε» πάνω της και την παρενόχλησε σεξουαλικά και, αφού ολοκλήρωσε την αισχρή πράξη του, εξαφανίστηκε!

Το αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:20 το πρωί της Τετάρτης.

Η 19χρονη επιβιβάστηκε στο λεωφορείο της γραμμής 12, που εκτελεί το δρομολόγιο Λένορμαν στην Ομόνοια. Μαζί της ανεβαίνει και ο μυστηριώδης άνδρας, ο οποίος μάλλον την είχε βάλει στο μάτι από τη στάση και λίγα λεπτά αργότερα, θα περνούσε στη δεύτερη φάση του διεστραμμένου του σχεδίου.

Λόγω της ώρας, το λεωφορείο ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Ο εν λόγω άντρας πλησιάζει την κοπέλα, «κολλάει» πάνω της, και ξεκινάει να τη παρενοχλεί σεξουαλικά.

Η κοπέλα κυριεύεται από τρόμο και τα χάνει. Ο άνδρας, αφού ολοκληρώνει την αισχρή του πράξη, κουμπώνει το παντελόνι απομακρύνεται, κατεβαίνει στη στάση Παπαθανασίου και εξαφανίζεται.

Η κοπέλα μόλις κατάφερε να συνέλθει από το σοκ, μετέβη στο Τμήμα Κολωνού και κατήγγελλε όλα όσα βίωσε μέσα στο λεωφορείο. Είπε στους αστυνομικούς ότι δεν μπόρεσε να αντιδράσει λόγω φόβου, όμως έδωσε πλήρη περιγραφή του επιβάτη.

Οι αστυνομικοί με οδηγό την κατάθεση της κοπέλας προσπαθούν να εντοπίσουν τον άντρα που πραγματοποίησε τη σεξουαλική επίθεση μέσα στο λεωφορείο.

Πηγή: madata.gr