Στα κάγκελα το Twitter με τη Νίκη Κεραμέως. Τι εξόργισε τους χρήστες

0
45

Πλήθος αντιδράσεων έχει προκαλέσει η κίνηση της Υπουργού Παιδείας να δημοσιεύσει στο προφίλ της στο Twitter όχι ένα αλλά… δυo μάλιστα βίντεο με ένα μικρό κοριτσάκι χωρίς μωσαϊκό που να προστατεύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Στο πρώτο βίντεο που είναι όπως αναφέρει η Νίκη Κεραμέως από τον περασμένο Απρίλιο η μικρή ακούγεται να παρακαλά τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ανοίξει τα σχολεία καθώς όπως λέει θέλει να βάλει επιτέλους ρούχα και να συναντήσει τους φίλους της.

Στο δεύτερο βίντεο που η Νίκη Κεραμέως δημοσίευσε στα σχόλια, και είναι από τηλεδιάσκεψη που έκαναν ο Πρωθυπουργός αλλά και η Υπουργός Παιδείας με την τάξη της ανήλικης, δεν διακρίνεται μόνο η μικρή αλλά και όλοι οι συμμαθητές της και τα πρόσωπά τους!

Η δημοσίευση των χαρακτηριστικών των παιδιών προκάλεσαν την οργή των χρηστών του Twitter που εγκάλεσαν την Υπουργό για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο ζητώντας τη να κατεβάσει τα βίντεο και ζητώντας σε πολλές περιπτώσεις και την παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Άλλοι χρήστες ανέβασαν τις οδηγίες της αστυνομίας που προτρέπει να μην αναρτώνται φωτογραφίες ανηλίκων στα social media χωρίς προστασία των χαρακτηριστικών τους και άλλοι αναρωτήθηκαν αν ο Κωνσταντίνος Μπογδανος θα δώσει στη δημοσιότητα και τα πλήρη στοιχεία της μικρής…

Πολλοί από τους οργισμένους χρήστες απευθύνθηκαν στην Υπουργό με βαρείς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς.

Πηγή: madata.gr