Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτό το γλεντάω – Τα προφίλ και οι ένοχες αναρτήσεις του

0
138

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο είναι σε βαθμό κακουργήματος, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι το σχετικό βίντεο από την τελευταία υπόθεση, ξέχασε να το κατεβάσει
Προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει τις κάμερες, τόσο κατά την άφιξή του στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, όσο και κατά την αποχώρησή του, έχοντας κριθεί ξανά, προσωρινά ελεύθερος για την τρίτη κατά σειρά μήνυση σε βάρος του.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φυγαδεύτηκε από πλαϊνή πόρτα του κτιρίου, ανέβηκε γρήγορα στο μηχανάκι που τον ανέμενε φίλος του με αναμμένη τη μηχανή και έγινε… καπνός.

Για μία ακόμα φορά, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή ότι το 2019 ήταν η τελευταία φορά που ανέβασε βίντεο ερωτικού περιεχομένου. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, υπάρχουν στοιχεία που τον διαψεύδουν.

To LIVE NEWS παρουσιάζει μία από τις αναρτήσεις με το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε site με ελληνικούς οίκους ανοχής.

«Αυτό το … γλεντάω αυτόν τον καιρό. Ελπίζω να σας αρέσει» γράφει στην αισχρή δημόσια ανάρτησή του που την συνοδεύει με μια φωτογραφία με ημερομηνία 21 Μαρτίου του 2021 και εγγραφή στο site από το 2019.

Τρεις είναι οι γυναίκες που έχουν καταθέσει μήνυση σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου και οι υποθέσεις τους έχουν πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.

Υπάρχουν ωστόσο και άλλα βίντεο με διαφορετικά πρόσωπα τα οποία ακόμα δεν έχουν αποκαλυφθεί, ισχυρίζεται ο δημοσιογράφος των «Νέων» και του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Εισαγγελέας και ανακριτής, μετά την σημερινή απολογία του Στάθη Παναγιωτόπουλου, τον άφησαν ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, χωρίς χρηματική εγγύηση, σε αντίθεση με τις 30.000 ευρώ που του ζητήθηκαν χθες να καταβάλει στα πλαίσια των όρων για την παρόμοια υπόθεση που απολογήθηκε χθες.

«Ξέχασα να κατεβάσω το βίντεο»
Στις 10:00 το πρωί, από το υπόγειο πάρκινγκ είχε οδηγηθεί στον ανακριτή για δεύτερη φορά, μετά και την νέα μήνυση που υπέβαλε 42χρονη πρώην σύντροφός του το βράδυ της Κυριακής, καθώς αναγνώρισε τον εαυτό της σε αναρτημένα στο διαδίκτυο ροζ βίντεο. Υποστήριξε ό, τι και την πρώτη φορά.

«Το 2019 διέγραψα όλα τα βίντεο. Δεν ξέρω ποιος τα είχε ανακτήσει και τα ανέβασε ξανά. Το υλικό με την 42χρονη ήταν σε ένα site που είχα καιρό να χρησιμοποιήσω και το είχα ξεχάσει» υπογράμμισε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος.

Ο παρουσιαστής έμεινε στον ανακριτή για 35 λεπτά και για το βίντεο υποστήριξε ότι ξέχασε να το κατεβάσει, καθώς δεν χρησιμοποιούσε τη συγκεκριμένη σελίδα τα τελευταία χρόνια.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το συγκεκριμένο υλικό παρέμενε αναρτημένο μέχρι και την στιγμή που υποβλήθηκε η μήνυση, την περασμένη Κυριακή.

«Η συγκεκριμένη υπόθεση έχει ιδιαιτερότητα. Το 2019 διέκοψε κάθε τέτοια δραστηριότητα, αλλά το υλικό ήταν σε κάποιο site που είχε χρόνια να χρησιμοποιήσει και εκ παραδρομής δεν θυμήθηκε να το κατεβάσει» υπογράμμισε ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, Γιώργος Δακουράς.

Μετά την σύντομη απολογία του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αφέθηκε ελεύθερος με τους ίδιους περιοριστικούς όρους που του έχουν ήδη επιβληθεί, την απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και την υποχρέωση να παρουσιάζεται δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και αφού κατέβαλε εγγύηση 30.000 ευρώ.

«Προφανώς κρίθηκε ότι δεν είναι ύποπτος ούτε φυγής, όπως τεχνηέντως διαρρεόταν στη δημοσιότητα, ούτε τέλεσης νέων αδικημάτων» πρόσθεσε ο κ. Δακουράς.

Τις επόμενες ημέρες ο πρώην παρουσιαστής θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη, καθώς στα μέσα Φεβρουαρίου δικάζεται σε βαθμό πλημμελήματος μετά από μήνυση 30χρονης πρώην συντρόφου του που υποστηρίζει ότι έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο ροζ βίντεο και φωτογραφίες παρά τη θέλησή της.

Αυτά είναι τα προφίλ και οι νέες «ένοχες» αναρτήσεις του πρώην παρουσιαστή των «Ράδιο Αρβύλα»
Δύο προφίλ με το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και τους αριθμούς «63» (αριθμητικό τμήμα της χρονολογίας γέννησης του) και «75» -από τα οποία το δεύτερο είχε ενεργοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2021- χρησιμοποιούσε ο παρουσιαστής Στάθης Παναγιωτόπουλος για να δημοσιοποιήσει την τελευταία τουλάχιστον 13ετία περισσότερα από 20 ερωτικά βίντεο και 40-50 φωτογραφίες, περίπου δέκα διαφορετικών γυναικών.

Σε αυτό το συμπέρασμα έχουν καταλήξει, όπως τόνισε ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος, οι πρώτες έρευνες των στελεχών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ που ασχολούνται μεθοδικά για να διαλευκάνουν πλήρως την παράνομη δραστηριότητα του 58χρονου που προχωρούσε σε σωρεία αναρτήσεων στο διαδίκτυο με υλικό από ερωτικές του συνευρέσεις.

Ο 58χρονος φαίνεται να προχωρούσε σε αυτές τις αναρτήσεις σε δύο διεθνή sites με πορνογραφικό υλικό, έχοντας και δικό του «κανάλι» επίδειξης πολλών ερωτικών βίντεο με ελεγχόμενη πρόσβαση για το οποίο εξετάζεται αν είχε οικονομικό όφελος.

Ακόμη φαίνεται να προχωρούσε σε σχετικές αναρτήσεις τα τελευταία χρόνια σε ελληνικό site που προχωρά σε ενημερώσεις για την λειτουργία των οίκων ανοχής και με «κριτική» για πληρωμένα ερωτικά ραντεβού.

Αρχικά, χρησιμοποιούσε σε αυτό τον πρώτο κωδικό που περιλαμβάνει την χρονολογία γέννησης του. Ομως, φαίνεται ότι μετά τις αρχικές δικαστικές ενέργειες σε βάρος του χρησιμοποίησε από τον Οκτώβριο του 2019 ως δεύτερο «ψευδώνυμο» το ίδιο γραμματικό μέρος αλλά πλέον συνοδευόταν με τον αριθμό «75».

Με αυτό τον κωδικό έχει προχωρήσει σε αναρτήσεις με γυμνές φωτογραφίες άλλων γυναικών με τις οποίες διατηρούσε μέχρι και πρόσφατα ερωτική σχέση. Μάλιστα σε αρκετές από αυτές «κομπάζει» για την επιτυχία να έχει δεσμό μαζί τους, ενώ όταν άλλοι χρήστες του ζητούν κι άλλες φωτογραφίες της ερωτικής συντρόφου του ή πληροφορίες για την ηλικία της κλπ, αυτός τους τροφοδοτεί με νέο υλικό και σχετικά δεδομένα. Κι όλα αυτά βεβαίως μέχρι και προ μερικών μηνών.

Δακουράς: Αντικείμενο άλλης επιστήμης και όχι της νομικής η συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου
Μιλώντας ζωντάνα στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο δικηγόρος του πρώην παρουσιαστή Γιώργος Δακουράς υπογράμμισε ότι ο πελάτης του έχει συνειδητοποιήσει τη βαρύτητα των πράξεών του και την απαξία τους, προσθέτοντας ότι χαρακτηρίζει ως «μαύρη σελίδα» στη ζωή του την περίοδο που δημοσιοποίησε τα σχετικά βίντεο.

«Αυτή η μαύρη περίοδος δεν χαρακτηρίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο» συμπλήρωσε ο κ. Δακουράς, υπογραμμίζοντας ότι οι αναρτήσεις έγιναν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή της ζωής του, αν και τα σχετικά βίντεο υπήρχαν στην κατοχή του πριν από αρκετά χρόνια.

«Η αποκλείνουσα αυτή συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι αντικείμενο άλλης επιστήμης και όχι της νομικής» συμπλήρωσε ο κ. Δακουράς, τονίζοντας ότι δεν σκοπεύει ο πελάτης του να ζητήσει ακαταλόγιστο ή μειωμένο καταλογισμό των πράξεών του.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Ο φίλτατος Κανάκης είμαι 1000% σίγουρη ότι το γνώριζε

megatv

Πηγή: madata.gr