Σταύρος Θεοδωράκης: επιστρέφει στη δημοσιογραφία

0
31

Το Ποτάμι και ο επικεφαλής του Σταύρος Θεοδωράκης ανέστειλαν την λειτουργία το Νοέμβρη 2019. Δυο χρόνια μετά επιστέφει στην δημοσιογραφία.

Αφού η τότε πλειοψηφία των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου (οι 12 από τους 16) είχαν εκφράσει την άποψη ότι, το Ποτάμι πρέπει: «Να μη γίνει το Ποτάμι άλλη μια σφραγίδα που θα κυλά αριστερά και δεξιά ανάλογα με τη ζήτηση», «Να δείξουμε και έμπρακτα ότι για εμάς η πολιτική δεν είναι αυτοσκοπός».

Έτσι η νέα ζωή του δημοσιογράφου, ήταν να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις μαζί με την κόρη του, τη συγγραφή βιβλίου και ποιος ξέρει ίσως πάλι στο μέλλον με την πολιτική.

Ο δημοσιογράφος- παρουσιαστής είχε δηλώσει το 2014 ότι εγκαταλείπει τη δημοσιογραφία για να ασχοληθεί με τα κοινά.

Σήμερα διαψεύδει την τότε δήλωση του, γιατί ο δημοσιογράφος θα είναι για πάντα δημοσιογράφος. «Γιατί αυτός ο έρωτας δεν τελειώνει ποτέ».

Ο Σταύρος Θεοδωράκης από σήμερα και κάθε Σάββατο θα βρίσκεται και στην έντυπη έκδοση της «Καθημερινής», σχολιάζοντας την επικαιρότητα.

Ο πρώην επικεφαλής του κόμματος «Το Ποτάμι» είχε ξεκινήσει ήδη συνεργασία με την ηλεκτρονική της έκδοση, η οποία αναρτούσε το «Podcast» με τις απόψεις του και η νέα στήλη του στην εφημερίδα θα έχει το ίδιο όνομα.

http://www.topontiki.gr

Πηγή: madata.gr