Σταυρούπολη – Απειλές και κλίμα εκφοβισμού καταγγέλλει μητέρα μαθητή του ΕΠΑΛ

0
80

Μπορεί τα επεισόδια στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης να σταμάτησαν, ωστόσο ο τρόμος και οι απειλές παραμένουν, όπως κατήγγειλε η μητέρα ενός μαθητή στο MEGA.

Η ίδια κατήγγειλε πως εκτός από τη σωματική βία, οι μαθητές δέχονται καθημερινά λεκτική βία, Συγκεκριμένα, οι μαθητές που είχαν τιμωρηθεί με αποβολή από το σχολείο λόγω των επεισοδίων στο ΕΠΑΛ, βρίσκονται ξανά στο χώρο, αυτή τη φορά σαν εξωσχολικοί.

50 ημέρες μετά τα επεισόδια τα πράγματα παραμένουν ίδια. Μπορεί να απομακρύνθηκαν οι πρωτοαίτιοι μαθητές, αλλά δεν ξέρω πως τα παιδιά αυτά βρίσκονται σαν επισκέπτες μέσα στο σχολείο και εκφοβίζουν λεκτικά τους μαθητές και προσπαθούν να περάσουν αυτό το κλίμα εκφοβισμού σε όλο το σχολικό περιβάλλον, δήλωσε.

Η καταγγέλλουσα ήταν απότους λίγους γονείς που βρέθηκε στο σχολείο για να παρασταθεί στους μαθητές που δέχονταν επιθέσεις.

Οι απειλές συνεχίζονται. Οι μαθητές αυτοί που έκαναν τα επεισόδια μπορεί να αποβλήθηκαν, αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο βρέθηκαν να είναι στο σχολείο. Υπάρχει ένα πέπλο ηρεμίας, αλλά τα φιδάκια που γεννήθηκαν εκεί μέσα κυκλοφορούν μέχρι αυτή τη στιγμή, είπε.

Πηγή: madata.gr