Στη Νέα Δημοκρατία και ο Απόστολος Σπυρόπουλος, με δράση στον χώρο του ΠΑΣΟΚ

0
54

Υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Αρκαδία θα είναι ο Απόστολος Σπυρόπουλος, ο οποίος παραιτήθηκε πρόσφατα από το ΠΑΣΟΚ.

Με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Απόστολος Σπυρόπουλος θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών με την ΝΔ.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «ο Απόστολος Σπυρόπουλος με επαγγελματική διαδρομή ως στέλεχος επιχειρήσεων και πλούσια πολιτική δράση στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, του οποίου μέχρι πρόσφατα ήταν συντονιστής των τομέων πολιτικής, αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη, προοπτική για τους νέους και κοινωνικό μέρισμα για όλους».

Ο ίδιος σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι συστρατεύεται με τον πρωθυπουργό για μια Ελλάδα σύγχρονη και ανταγωνιστική.

Ποιος είναι ο Απόστολος Σπυρόπουλος

Ο Απόστολος Σπυρόπουλος είναι διευθυντής Ανάπτυξης και Εξαγωγών – Εμπορικός Διευθυντής με πολύπλευρη εμπειρία στους κλάδους των Τροφίμων, Ποτών, Τεχνολογίας και Συμβουλευτικής Επιχειρήσεων με ένα ευρύ δίκτυο επαγγελματικών και κοινωνικών επαφών στην περιφέρεια. Τεχνογνωσία που αποκτήθηκε τόσο μέσα από διευθυντικούς ρόλους (Ανάπτυξη Διεθνών Αγορών, Πωλήσεις, Εξαγωγές) και επιχειρηματική δράση, όσο και ασκώντας συμβουλευτικό έργο σε θέματα ανάπτυξης αγοράς και εξαγωγών. Δεξιότητες στη χάραξη εμπορικής πολιτικής κατακτώντας μερίδια αγοράς σε αγορές του εξωτερικού με πρόσθετη εμπειρία στη διοίκηση δικτύου καταστημάτων.

Έχει εξειδικευμένες γνώσεις πωλήσεων και μάρκετινγκ με εμπλοκή σε ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών όπως το branding/rebranding προϊόντων, την ανάπτυξη κωδικολογίου, το οργανωμένο σχέδιο επικοινωνίας, την τοποθέτηση, το κλείσιμο συμφωνιών με στρατηγικούς συνεργάτες και την εφοδιαστική αλυσίδα. Έμφαση στην παροχή κινήτρου σε ομάδες εμφυσώντας τους όραμα καινοτομίας, πρωτοπορίας και εξέλιξης.

Πολιτική και κοινωνική δράση

Από τον Ιούλιο του 2019 έως και τον Ιανουάριο του 2022 ήμουν συντονιστής τομέων πολιτικής  του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ. Στην παραπάνω δράση συμμετείχαν ενεργά 1500 μέλη του κινήματος. Επιπρόσθετα έχω υπηρετήσει το ερασιτεχνικό σωματείο ΑΕΚ από την θέση του Α’ Αντιπροέδρου κατά την διάρκεια των ετών 2015-2018 με σκοπό την ανάπτυξη του αθλητισμού και των ιδανικών του.

πηγή: in.gr

Πηγή: madata.gr