Στη Θεσσαλονίκη ο Χαρδαλιάς – Έκτακτη Σύσκεψη στη Περιφέρεια

0
26

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε την Πέμπτη το απόγευμα ο υφυπουργούς Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Λίγο πριν τις 19.00 ο Νίκος Χαρδαλιάς έφτασε στο κτήριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την έκτακτη σύσκεψη που αναμένεται να ξεκινήσει από λεπτό σε λεπτό για την εξέλιξη της πανδημίας.

Θυμίζουμε ότι η σύσκεψη πραγματοποιείται λίγες ώρες πριν και επίσημα η Θεσσαλονίκη μεταβεί στο επίπεδο 3 της αυξημένης επιτήρησης του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τον κορωνοϊό.

Στη σύσκεψη αναμένεται να συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο πρύτανης του ΑΠΘ, ο εντεταλμένος σύμβουλος για Θέματα Δημοτικής Αστυνομίας του δήμου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Δαγκλής και άλλοι.

Σημειώνεται, ότι αν και δεν είχε κληθεί στη συνάντηση, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έφτασε και ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης λόγω της επιβάρυνσης επιδημιολογικής κατάστασης της περιοχής.

Αυτό που αναμένεται στην αποψινή συνάντηση σύμφωνα με πληροφορίες είναι ότι θα εξεταστεί η πορεία της πανδημίας στην Κεντρική Μακεδονία, η τήρηση των μέτρων και των ελέγχων για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού και η τυχόν λήψη επιπρόσθετων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας.

Μετά το τέλος της συνάντησης αναμένονται επίσημες δηλώσεις.

Πηγή: madata.gr