Στην αντεπίθεση ο Μάνος Δασκαλάκης: Θα καταθέσει SMS της Ρούλας Πισπιρίγκου με τη φίλη της

0
54

Στην αντεπίθεση αναμένεται να περάσει ο Μάνος Δασκαλάκης, καταθέτοντας μηνύματα της εν διαστάσει συζύγου του Ρούλα Πισπιρίγκου για να αποδείξει πως είχε εμμονή μαζί του. Το κίνητρο αυτό επιχείρησε τις προηγούμενες ημέρες να αποδομήσει ο συνήγορος της κατηγορουμένης, Αλέξης Κούγιας, διαβάζοντας στο δικαστήριο μηνύματα του ζευγαριού. 

Πρόκειται για συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με φίλη της μετά τον θάνατο της Τζορτζίνας αφορούν, όπως ισχυρίζεται, τον ίδιο και την επιθυμία της εν διαστάσει πλέον συζύγου του να επιστρέψει στο σπίτι. Στα μηνύματα γίνεται μεταξύ άλλων αναφοράς χαρτορίχτρες και μάγια.

«Έχουμε διάφορα έγγραφα, μεταξύ των μηνυμάτων και άλλα. Αλλά ιδίως τα μηνύματα θα προσκομίσουμε, τα οποία ενδεχομένως να διαφωτίσουν το δικαστήριο σε ορισμένες πτυχές της υπόθεσης. Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση της ελληνικής δικαιοσύνης, είναι και θα είναι παρών στη διαδικασία και περιμένει με ιδιαίτερη αγωνία τις εξελίξεις στο δικαστήριο», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο δικηγόρος του κ. Δασκαλάκη, Δημήτρης Γεωργακόπουλος.

Ένα από τα μηνύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας λίγες εβδομάδες μετά τη σύλληψη της κατηγορούμενης αφορούσε σε επικοινωνία της με μια χαρτορίχτρα στην Πάτρα.

Το μήνυμα εστάλη μία ημέρα μετά την απόφαση του Μάνου Δασκαλάκη να φύγει από το σπίτι στις 15 Ιανουαρίου. Η κατηγορουμένη ενημέρωσε τη χαρτορίχτρα ότι έχει μαζέψει τα πράγματα του.

Πηγή: madata.gr