Στην αρχή μας είπαν ότι δεν κινδυνεύει. Αλλά δυστυχώς κατέληξε

0
61

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα του 7χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, έχει ζητηθεί ιατροδικαστική έρευνα από το νοσοκομείο για να διερευνηθούν τα αίτια θανάτου του μικρού παιδιού, που πέθανε στα επείγοντα.

Ο πατέρας του αγοριού αναφέρει ότι ο 7χρονος Μάριος, δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και πλέον περιμένουν «τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής» για να μάθουν με τη σύζυγό του τι συνέβη στο παιδί τους.

Ο πατέρας περιγράφει τα τελευταία 24ωρα αγωνίας που πέρασαν «είχε επί δύο μέρες χαμηλό πυρετό, την προηγούμενη μέρα είχαμε πάει και στην παιδίατρο και την Τρίτη το πρωί που ξύπνησε το παιδί άρχισε να πονάει. Μέσα σε 5-10 λεπτά άρχισε να επιβαρύνεται η κατάσταση, να μην μπορεί να αναπνεύσει και πήγαμε στο νοσοκομείο. Στην αρχή μας είπαν ότι δεν κινδυνεύει. Αλλά δυστυχώς κατέληξε. Τώρα που έγινε, δεν μας είπαν τίποτα, απολύτως τίποτα».

«Είναι μεγάλος ο πόνος, πολύ μεγάλος», καταλήγει ο πατέρας του παιδιού.

 
Η κηδεία του μικρού Μάριου θα γίνει στις 16:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (11/5) στην εκκλησία Αγία Αναστασία στην Θεσσαλονίκη, εκεί όπου είχε βαφτιστεί το παιδί.

Πηγή: madata.gr