Στην Ευελπίδων ο Μάνος Δασκαλάκης – Η στιγμή που μπαίνει στην ανακρίτρια

0
46

Στην Ευελπίδων έφτασε στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης ο Μάνος Δασκαλάκης. Ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα πρόκειται να δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Ο 30χρονος προσήλθε στο ανακριτικό γραφείο συνοδευόμενος από τον συνήγορό του Δημήτρη Καράμπελα προκειμένου να δηλώσει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας που αποδίδεται στη σύζυγό του Ρούλα Πισπιρίγκου. 

Μετά τη δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας (πολιτική αγωγή) στη δικαστική λειτουργό, ο 30χρονοςς και επίσημα θα είναι αντίδικος της μητέρας των τριών παιδιών τους, που χάθηκαν μέσα σε διάστημα τριών ετών, αξιώνοντας αποκατάσταση για την ψυχική οδύνη του από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε ότι επιθυμεί να μάθει την πλήρη αλήθεια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας αλλά και των άλλων δύο κοριτσιών του. Ο 30χρονος πατέρας, αμέσως μετά την άσκηση δίωξης σε βάρος της συζύγου του, σε δηλώσεις του αποκάλεσε «κατηγορουμένη» τη 33χρονη αποκαλύπτοντας πως αλλάζει την στάση του απέναντι στην Ρούλα Πισπιρίγκου.

Πολίτες που βρέθηκαν στα δικαστήρια για δικές τους υποθέσεις, στη θέα του Μάνου Δασκαλάκη φώναξαν: «Δολοφόνοι».

 Ο Μάνος Δασκαλάκης θα μιλήσει για τη ζωή του με την εν διαστάσει σύζυγο του και τα αδικοχαμένα παιδιά τους. Η μαρτυρία του θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς ενδεχομένως οι αναφορές του στις λεπτομέρειες της κοινής τους ζωής συμπληρώσουν κομμάτια που λείπουν από το παζλ της πολύκροτης υπόθεσης.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι υπεύθυνη για τον θάνατο των παιδιών του, ταυτόχρονα όμως την «αδειάζει» καθώς παραδέχεται ότι ήταν μόνη της στο δωμάτιο της Τζωρτίνας καθώς και ότι στο νοσοκομείο δεν υπήρχε κεταμίνη. Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης στην εφημερίδα ΜΠΑΜ, ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, τονίζει ότι θέλει να μάθει την αλήθεια για τα παιδιά του.

«Όχι να το συνειδητοποιήσω… Δεν μπορώ. Νομίζω ότι μιλάμε για άλλη γυναίκα. Ότι μιλάμε για άλλο πρόσωπο. Δεν μπορώ να διανοηθώ, να χωνέψω ότι εγώ για εννέα χρόνια… Όχι για να αποποιηθώ ευθύνες. Δεν είμαι μόνο εγώ, είναι τόσα άτομα…Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μία φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα!. Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο! Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φθάσει αυτή η στιγμή».

Πηγή: madata.gr