Στην Πάτρα εδώ και λίγες ώρες το Ανθρωποκτονιών για καταθέσεις- Κλήθηκαν γιατροί

0
42

Σε εξέλιξη η έρευνα για τον θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα.

 Στην Πάτρα βρίσκεται  τις τελευταίες ώρες  κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών η οποία ερευνάται. Το κλιμάκιο σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr βρίσκεται στην Πάτρα από νωρίς σήμερα το πρωί  προκειμένου να λάβει  καταθέσεις από γιατρούς νοσοκομείων στα οποία είχε νοσηλευτεί η Τζωρτζίνα, αρχής γενομένης από το Καραμανδάνειο, γιατροί του οποίου έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν.

Εκτός από τους γιατρούς του Καραμανδανείου και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου (εξέχουσας σημασίας είναι η κατάθεση του διευθυντή της ΜΕΘ Παίδων του ΠΠΝΠ κ. Ηλιάδη), θα καταθέσει και η ιατροδικαστής κ. Αγγελική Τσιόλα η κατάθεση της οποίας θεωρείται μεγάλης βαρύτητας.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του thebest.gr θα κληθούν να καταθέσουν μέλη της οικογένειας Δασκαλάκη- Πισπιρίγκου και τελευταίοι οι γονείς.

Επίσης θα κληθούν να καταθέσουν άτομα τα οποία έχουν δώσει επώνυμες και ανώνυμες μαρτυρίες σε ΜΜΕ σχετικά με την οικογένεια ενώ θα κληθεί ακόμη και το γραφείο κηδειών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Πάτρα έχουν μεταβεί και τηλεοπτικά συνεργεία από Αθήνα, εξαιτίας της έλευσης του κλιμακίου του Ανθρωποκτονιών καθώς  αυτή η εβδομάδα και η επόμενη θεωρούνται ιδιαίτερα κρίσιμες για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Πάτρα: Ξεσπά η μητέρα της πρώην συντρόφου του Μάνου Δασκαλάκη – Το μήνυμα που του στέλνει

Πάτρα – θάνατος τριών κοριτσιών: Πως συνδέεται η ασφυξία με τα ευρήματα – Ανάρτηση βόμβα του ιατροδικαστή Λέων

Πηγή: madata.gr