Στιβ Τζομπς: Τι σήμαινε όταν έκλεινε το iPhone του

0
28

Ως επικεφαλής της Apple ο Στιβ Τζομπς οδήγησε την εταιρεία στο να παράξει μερικά από τα πλέον επιτυχημένα προϊόντα τεχνολογίας και να γίνει μια από τις πλουσιώτερες επιχειρήσεις στον πλανήτη.

 
Υπό την καθοδήγησή του, η Apple κατασκεύασε πολύ επιτυχημένους υπολογιστές και τρία προϊόντα του ουσιαστικά την έφεραν στην κορυφή των εταιρειών τεχνολογίας στον πλανήτη: το iPod, το iPhone και το iPad.

Ωστόσο, η διοίκηση ενός κολοσσού δεν ήταν πάντα εύκολη και, όπως αποκαλύπτεται σε νέο βιβλίο, ο Τζομπς προσπαθούσε πάντα να βρίσκει χρόνο για να έχει έμπνευση για το επόμενο βήμα της εταιρείας.

Σύμφωνα με το βιβλίο, όταν κάποιος από την Apple τον αναζητούσε και το iPhone του έδειχνε κλειστό, αυτό σήμαινε μόνο ένα πράγμα: ότι είχε κλειστεί στο γραφείο του Τζόνι Άιβ, του σχεδιαστή των προϊόντων της εταιρίας.

 
 Εκεί, ο Τζομπς κυριολεκτικά… έπαιζε με πρωτότυπα σχέδια για προϊόντα και υπηρεσίες ή με τρισδιάστατες μακέτες και συχνά χρειαζόταν να ενημερωθεί ο Άιβ, προκειμένου ο Τζομπς να ξεκολλήσει από τα «παιχνίδια» του.

Στο ίδιο βιβλίο αναφέρεται ότι η φήμη ότι ο CEO της Apple ήταν συχνά ένας τύρρανος ήταν μάλλον «φουσκωμένη» και ότι ο Τζομπς προσπαθούσε να διατηρεί καλές επαφές με τους εργαζόμενους στην εταιρεία.

topontiki

Πηγή: madata.gr