Στο φως μηνύματα με βαριές κουβέντες ανάμεσα σε Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη

0
105

Στη δημοσιότητα βγήκαν νέα μηνύματα ανάμεσα σε Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη, τα οποία χρονολογούνται λίγες μέρες πριν πάθει την μεγάλη ανακοπή η Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive» του Alpha, τα μηνύματα είναι στις 5 με 6 Απριλίου και η Τζωρτζίνα υπέστη τη μεγάλη ανακοπή στις 11 Απριλίου. Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνος Δασκαλάκης ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες ενώ φαίνεται ότι η 33χρονη χρησιμοποεί την Τζωρτζίνα ως «ασπίδα» στον τσακωμό τους.

Ο διάλογος ανάμεσα σε Ρούλα Πισπιρίγκου και Μάνο Δασκαλάκη
Ρούλα: Κοίτα ποιος μιλάει, ο πρώτος διδάξας. Έχει μπερδευτεί το παιδί, μην της χαλάς την ψυχολογία της. Επιτέλους άσε την να ηρεμήσει μόνη της. Το έκλεισε, το λες και μόνος σου.
Μάνος: Βέβαια, γιατί δεν της είπες ότι η μάνα της (…) με άλλον.
Ρούλα: Πες την αλήθεια στο παιδί ρε. Αν έχεις λίγο ίχνος τσίπας ντροπή σου. Ακόμα και τώρα πες την αλήθεια στο παιδί. Δε ντρέπεσαι καθόλου που ακόμη και τώρα λες ψέματα; Τα κάνει όλα όπως θες εσύ. Εσύ μια ζωή θέλεις να φύγεις. Να αφήσεις τη μαμά της Τζωρτζίνας ήσυχη. Εγώ δεν ήθελα ποτέ. Εσύ τα έκανες όλα πάλι. Οπότε αν θέλει θα σε ξαναπάρει κάποτε. Καλό μεσημέρι. Πήγαινε εσύ στην γκαρσονιερίτσα που την έχεις και έτοιμη και άσε τι θα κάνω εγώ. Άντε γεια.
Μάνος: Ξέρεις τι θα κάνεις, δε θα χάσεις.
Ρούλα: Να μη με άφηνες αν ήξερες.
Μάνος: Έτσι όπως το χεις κάνει, λίγα χρόνια ακόμη του δίνω και θα σε καταλάβει. Να (…) εγώ στη δουλειά και εσύ στην πράξη. Και να την παρατάς κιόλας για να πας να (…)
Ρούλα: Είδες μωρέ πώς αντιστρέφονται οι όροι καμιά φορά; Λέγε ό,τι θες, λεγε. Το έχει και ο συνάδελφός σου ο Καρράς… Τράβα το δρόμο σου και άσε μας ήσυχες.
Μάνος: Εγώ λυπάμαι και πάρα πολύ, που άλλο νόμιζα και άλλο ήσουν.
Ρούλα: Είδες μωρέ, κρίμα. Άντε γεια σου τώρα, μου τελείωσες. Ούτε να παίξω μαζί σου δε μου βγαίνει πλέον. Μόνο λύπηση. Που λες ό,τι λες σε μία μάνα που έχει χάσει 2 παιδιά. Γιατί μας έκανες την αγάπη, αηδία πλέον…

Το στοιχείο που απέκρυψε η Ρούλα Πισπιρίγκου από τις αρχές
Νέα, σημαντικά στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει τη χώρα, βλέπουν συνεχώς στο φως της δημοσιότητας, με νέες αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου. Οι νέες αποκαλύψεις αφορούν στο θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, που είχε επεισόδια βραδυκαρδίας και το διάστημα των 7 μηνών που βρισκόταν στο σπίτι της. 
Η κατάθεση του παιδοκαρδιολόγου που παρουσίασε το Star είναι αποκαλυπτική. Σύμφωνα με την μαρτυρία, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίστηκαν ότι η Τζωρτζίνα δεν παρουσίασε κάποιο επεισόδιο μέσα στους 7 μήνες που βρισκόταν στο σπίτι, μετά το εξιτήριο που είχε πάρει τον Ιούλιο του 2021 από το νοσοκομείο του Ρίου.

Πηγή: madata.gr