Συγκινεί η ιστορία της 36χρονης που έπασχε από καρκίνο του τραχήλου και έγινε μητέρα με παρένθετη κύηση

0
44

Η συγκινητική ιστορία που θα διαβάσετε αποκαλύπτει το μεγαλείο της ζωής, τα θαύματα που μπορεί να κάνει η επιστήμη και η δύναμη ψυχής που κρύβει κάθε άνθρωπος μέσα του.

Συγκεκριμένα μια 36χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, που πριν από 3 χρόνια νόσησε από καρκίνο του τραχήλου, το Σάββατο που μας πέρασε (22/4) έγινε μητέρα διδύμων, χάρη στη δύναμη της ψυχής της, τον  εξαιρετικό γιατρό της και την αδελφική της φίλη.

Σήμερα έχουν αλλάξει τα δεδομένα τόσο για την αντιμετώπιση του γυναικολογικού καρκίνου αλλά και λόγω των εξελίξεων στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, η γυναίκα αυτή μπόρεσε να αποκτήσει παιδιά, δήλωσε στην ΕΡΤ3 ο καθηγητής Γυναικολογίας στο ΑΠΘ, πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Γυναικολογικής Ενδοσκόπησης (ESGE) και Επιστημονικός Διευθυντής Κλινικής ΓΕΝΕΣΙΣ Γρηγόρης Γκριμπίζης. Η συγκεκριμένη γυναίκα έχει θεραπευτεί από τον καρκίνο και μετά από τρία χρόνια αποφάσισε να κάνει τα παιδιά με παρένθετη μητέρα, πρόσθεσε ο κ. Γκριμπίζης και έκανε έκκληση να δοθεί περισσότερη σημασία και δημοσιότητα στο θεσμό της “παρένθετης” μητέρας.

Πηγή: madata.gr