Συγκινεί το αντίο της κόρης στον πατέρα της που έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό

0
118

Ο άνδρας ζούσε σε οίκο ευγηρίας στη Νίκαια με την κόρη του να του λέει το τελευταίο αντίο κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίσσονται καθημερινά στα νοσοκομεία. Μια ιστορία που είδε το «φως» της δημοσιότητας είναι το «αντίο» μιας κόρης στον 85χρονο πατέρα της που κατέληξε λόγω κορονοϊού στο νοσοκομείο Αττικόν.

Ο άνδρας ζούσε σε οίκο ευγηρίας στη Νίκαια με την κόρη του να του λέει το τελευταίο αντίο κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας, σύμφωνα με το ΣΚΑΪ. Ο ηλικιωμένος νοσηλευόταν εκτός μονάδας εντατικής θεραπείας, ήταν σε θάλαμο Covid.

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται η κόρη του και ο σύζυγός της. Συνήθως είναι πολύ δύσκολο για αυτούς τους ανθρώπους γιατί δεν μπορούν να δουν τους δικούς τους ανθρώπους δεν δέχονται επισκέψεις και η επικοινωνία είναι μέσω τηλεφώνου και όταν καταλήγει ένας ασθενής οι ίδιοι του οι συγγενείς, δεν μπορούν να πάνε στο νοσοκομείο αν οι ίδιοι είναι σε καραντίνα, οι ίδιοι νοσούν.

Έτσι, επειδή η κόρη του νοσηλευόταν στο ίδιο νοσοκομείο, ειδοποιήθηκε από το προσωπικό του νοσοκομείου, έβαλε μια ρόμπα μιας χρήσεως μάσκα, έφυγε από το θάλαμο της και πήγε να πει το τελευταίο αντίο στον πατέρα της.

Πηγή: madata.gr