Συγκλονιστική ιστορία του Γιάννη και της Πόπης που έσβησαν στα λασπόνερα της Εύβοιας

0
69

Συγκλονίζει η ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού που πήγαν στην Εύβοια για να περάσουν ένα διήμερο στο εξοχικό τους και βρήκαν τραγικό θάνατο όταν ο χείμαρρος μπήκε στο σπίτι και παρέσυρε τα πάντα οδηγώντας τους ίδιους στο θάνατο.

Η ιστορία του Γιάννη και της Πόπης, του νιόπαντρου ζευγαριού που βρέθηκε νεκρό μέσα σε εξοχική κατοικία στο χωριό Αμφιθέα της Εύβοιας, θυμίζει σκηνή αρχαίας τραγωδίας. Πήγαν να περάσουν λίγες ημέρες διακοπών, αλλά ο χείμαρρος που παρέσυρε τα πάντα, τους οδήγησε στο θάνατο.

Η περιγραφή στη κάμερα του MEGA του ανθρώπου που βρήκε το ζευγάρι νεκρό μέσα στο σπίτι είναι συγκλονιστική.

Την ώρα της φονικής κακοκαιρίας το ζευγάρι βλέποντας να μπαίνουν τα ορμητικά νερά από παντού δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει. Οι πόρτες και τα κάγκελα δεν τους άφησαν περιθώρια διαφυγής, όλα έγιναν σε ελάχιστα λεπτά.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί πριν από ένα χρόνο και διατηρούσε κομμωτήριο στην Καλλιθέα.

Συγκλονισμένοι είναι οι γείτονες της περιοχής που μιλούν για ένα ζευγάρι ιδιαίτερα αγαπητό στην περιοχή.

Στην οδό Μενελάου πλέον τα ρολά είναι κατεβασμένα και λίγα πένθιμα λουλούδια έχουν αφήσει κάτοικοι και φίλοι του ζευγαριού στην εξώπορτα.

Τραγική ειρωνεία, η φωτογραφία στην οποία είναι αγκαλιασμένοι ο Γιάννης και η Πόπη και έχουν αναρτήσει στη σελίδα τους στο facebοok όπου γράφουν: «Όταν είσαι στον παράδεισο με ό, τι αγαπάς»!

Πηγή: madata.gr