Συγκλονίζει η Έρρικα Πρεζεράκου για την ανιψιά της, Αναστασία – Έκκληση για οικονομική βοήθεια

0
19

Η Έρρικα Πρεζεράκου μιλά για την 7χρονη ανιψιά της Αναστασία και κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε η Έρρικα Πρεζεράκου για την ανιψιά της, Αναστασία, η ιστορία της οποίας έχει συγκινήσει το πανελλήνιο. Η 7χρονη Αναστασία έχει διαγνωστεί με όγκο στον εγκέφαλο και πρέπει να μεταφερθεί επειγόντως σε εξειδικευμένη κλινική στο Χιούστον, με τα έξοδα νοσηλείας και θεραπείας να αγγίζουν τα 700.000 ευρώ.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η περιπέτεια της μικρής Αναστασίας έχει διοργανωθεί μαραθώνιος αγάπης, προβολή ταινίας, ενώ δεκάδες κουμπαράδες έχουν τοποθετηθεί σε καταστήματα της Καλαμάτας και της Μεσσήνης, με στόχο να μαζευτούν τα χρήματα.

Η Έρρικα Πρεζεράκου συγκλονίζει με την έκκλησή της στην εκπομπή του Open, αναφέροντας το πώς άρχισε όλη αυτή η περιπέτεια, αλλά και τι γνωρίζει η μικρή για την υγεία της. «Οι γονείς της Αναστασίας χρειάζονται βοήθεια. Ελπίζω να είναι όλα καλά και να τα καταφέρει. Η μικρή θα πρέπει να πάει στο εξωτερικό, στο Τέξας σε ένα εξειδικευμένο νοσοκομείο, και αυτή τη στιγμή χρειάζεται τη βοήθειά μας – από προσευχή μέχρι χρήματα στον ειδικό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί. ‘Εχουν μαζευτεί σχεδόν τα μίσα χρήματα έχω συγκινηθεί απίστευτα από τους ανθρώπους. Όσο υπάρχουν άνθρωποι υπάρχει ελπίδα. Είναι μια σπάνια μορφή καρκίνου… πάντα πίστευα στα θαύματα. πιστεύω ότι όλοι μπορούμε να συντονιστούμε και να τα καταφέρει η Αναστασία».

«Ολα αυτά ξεκίνησαν όταν ξαφνικά τα ματάκια της γύρισαν προς τα αριστερά. Νομίσαμε ότι έπαθε κάποιο εγκεφαλικό. Οι άνθρωποι μένουν στην Καλαμάτα, ήρθαν Αθήνα και ανακάλυψαν όλη αυτή τη διαδικασία. Ξέρει ότι έχει πρόβλημα με τα μάτια της, δεν ξέρει το θέμα της, γιατί θέλουμε να έχει μια καλή ψυχολογία για να διαχειριστεί όλο αυτό που την περιμένει εκεί!» είπε με συγκίνηση η Έρρινα Πρεζεράκου για τη μικρή Αναστασία.

Πώς μπορείτε να βοηθήσετε την 7χρονη Αναστασία

δείτε το βίντεο και διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Πηγή: madata.gr