Συγκλονίζει ο Γρηγορίου για Βύντρα: Δεν μπορούσε να πάρει ανάσα

0
71

Ο Μιχάλης Γρηγορίου αναφέρθηκε στην περιπέτεια του Λουκά Βύντρα με τον κορονοϊό.

Η Λαμία «χτυπήθηκε» άσχημα από τον κορονοϊό πριν από τις γιορτές και ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε κυρίως για τη σοβαρή κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο Λουκάς Βύντρα.

Ο 47χρονος τεχνικός σε δηλώσεις του στην εκπομπή Open Sports, έδωσε λεπτομέρειες για τον έμπειρο αμυντικό, ο οποίος έμεινε αρκετές μέρες στο νοσοκομείο. Πλέον ο Βύντρα έχει αναρρώσει πλήρως από τον κορονοϊό.

Ο Γρηγορίου αποκάλυψε πως ο Βύντρα νοσηλεύτηκε όταν πλέον δεν μπορούσε να αναπνεύσει, ενώ για 10 ημέρες το έκανε με μηχανική υποστήριξη.

«Ο Λουκάς είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό και ξαφνικά την 5η μέρα, επιδεινώθηκε πάρα πολύ η κατάστασή του σε σημείο να μην μπορεί να αναπνεύσει με αποτέλεσμα να καλέσει ασθενοφόρο και να εισαχθεί μαζί με το ιατρικό τιμ της ομάδας στο Νοσοκομείο της Λαμίας. Ήταν 10 μέρες με μηχανήματα! Αυτό που μου είπε ο Λουκάς είναι ότι: “Άρχισα και πιστεύω και είδα με τα μάτια μου, τι πραγματικά μπορεί να σου προκαλέσει ο κορονοϊός”! Ο Λουκάς ήταν 12 μέρες στο σπίτι του, χωρίς να μπορεί να βγει καν έξω, πόσο μάλλον να γυμνασθεί ή να προπονηθεί», ανέφερε αρχικά.

Για τον κίνδυνο τραυματισμών: «Υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος τραυματισμών. Και όχι μόνο. Δεν υπήρξαν κανονικές προετοιμασίες για τις ομάδες. Και όλα αυτά συνηγορούν στο να μην είναι στο 100% έτοιμος ο ποδοσφαιριστής, είχε και μικρό χρόνο διακοπών και βέβαια όπως προείπα είναι τεράστιος ο κίνδυνος για τραυματισμούς».

.onsports.

Πηγή: madata.gr