Συγκλονίζει ο Κλοπ για Μαραντόνα: Αντί να βγάζουμε selfie μαζί του, θα μπορούσαμε να…

0
57

Η ζωή του Ντιέγκο Μαραντόνα, συνοψίζει τα σκαμπανεβάσματα ενός παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστή, δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ, εκφράζοντας τη λύπη του για το γεγονός ότι δεν έγιναν περισσότερα πράγματα κατά τη διάρκεια της ζωής του, προκειμένου να βοηθήσουν τον Αργεντινό άσο να καταπολεμήσει τους δαίμονες του.

Οπροπονητής της Λίβερπουλ πιστεύει ότι όλη αυτή η αγάπη που υπήρξε μετά το θάνατο του «Ντιεγκίτο», θα μπορούσε να έχει χρησιμεύσει και συμβάλλει στην πρόληψη όλων αυτών των υπερβολών και καταχρήσεων που έκανε, όσο ήταν ακόμα εν ζωή

«Η ζωή του δείχνει πόσο καλά μπορεί να είναι όλα, όταν είσαι ένας ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης, αλλά και πόσο δύσκολα μπορεί να είναι όλα. Ήταν ένας πολύ εντυπωσιακός χαρακτήρας. Τον συνάντησα μια φορά και -για έναν παίκτη του επιπέδου μου- ήταν σαν να συνάντησα τον… Πάπα. Για να είμαι ειλικρινής, ήταν πραγματικά ξεχωριστό», θυμήθηκε στα λόγια του ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Θα λείψει από το ποδόσφαιρο και θα μου λείψει. Κι όταν βλέπεις τις αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο, λέω στον εαυτό μου πως αν του είχαμε δείξει την αγάπη μας όταν ήταν ακόμα μαζί μας -όχι απλά με το να βγάλεις μία… selfie μαζί του- αλλά απλά δείχνοντάς του τον σεβασμό που του άξιζε, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε».

ΠΗΓΗ: filathlos

Πηγή: madata.gr