Συγκλονίζει ο πατέρας του Γιακουμάκη: Ο Βαγγέλης δε μίλησε αλλά η σιωπή του ακούστηκε παντού

0
43

Η δίκη σε δεύτερο βαθμό, για το θάνατο το Βαγγέλη Γιακουμάκη, ξεκίνησε το πρωί.

Μετά την κατάθεση της μητέρας του αδικοχαμένου σπουδαστή, κατέθεσε ο πατέρας του Ανδρέας, συγκλονίζοντας με τα όσα είπε για το θάνατο του παιδιού του, που βρέθηκε νεκρό κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, ο οποίος έπειτα από πολυήμερες αναζητήσεις είχε βρεθεί νεκρός, σε κοντινή απόσταση από τη Σχολή.

Συγκλονίζει η κατάθεση της μητέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Αυτοί ευθύνονται

Σημειώνεται ότι η συγκινησιακή του φόρτιση ήταν τόσο μεγάλη που κάποια στιγμή παραπονέθηκε πως δεν αισθανόταν καλά. Σύμφωνα με το epirus-tv-news, η διαδικασία διακόπηκε για λίγα λεπτά, χωρίς ωστόσο να χρειαστεί να κληθεί το ΕΚΑΒ.

 Όπως είπε στην κατάθεσή του ο κύριος Γιακουμάκης, προσπαθούσε να διαχειριστεί την απώλεια του παιδιού του μη γνωρίζοντας τα περιστατικά που του είχαν συμβεί.

 “Μετά από μήνες μου είπαν ότι δεν τα λέω καλά. Δεν έχασα κλειδιά ούτε πρόβατο, έχασα το παιδί μου. Το έστειλα σε ένα “μαγαζί” με ανήθικους να σπουδάσει.[…]Ξαφνικά οι αξίες έχουν χαθεί” ανέφερε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων.

“Ο φίλος έχει άλλη έννοια όχι να εκμεταλλευτείς μία σιωπή. Ευτυχώς ο Βαγγέλης μου μπορεί να μην μίλησε αλλά η σιωπή του ακούστηκε παντού σε όλη την Ελλάδα και σε όλον τον κόσμο. Κρήτη δεν είναι αυτή που δείχνουν” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κατάθεσή του δεν ολοκληρώθηκε λόγω της αδιαθεσίας που ένοιωσε και η δίκη θα συνεχιστεί αύριο στις 9 το πρωί.

Σύμφωνα πάντως, με τα όσα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Δ.Μπούκας, δεν έχει υπάρξει καμία συγνώμη από τους κατηγορούμενους…

Πηγή: madata.gr