Συνεχίζονται τα πάρτι. Ο ένας πάνω στον άλλον σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

0
103

Συνεχίζονται καθημερινά τα πάρτι από τα μπαρ και τα κλαμπ νυχτερινής διασκέδασης. Μπορεί ορισμένοι ιδιοκτήτες μαγαζιών να ξεκινούν με τις καλύτερες προθέσεις, αναφέροντας στα stories που ανεβάζουν στο Instagram ότι θα εξυπηρετούν μόνο κρατήσεις προκειμένου να είναι σε θέση να ελέγξουν την προσέλευση, όμως στην πορεία της βραδιάς «χάνεται η μπάλα» καθώς ο κόσμος συνωστίζονται γύρω από τη μπάρα.

Συμφωνία με το protothema.gr χθες Πέμπτη βράδυ σε δυο μαγαζιά της Αθήνας, το ένα σε ταράτσα στο Γκάζι και το άλλο σε ειδικά διαμορφωμένο κήπο στο κέντρο της πόλης, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Η δυνατή μουσική σε συνδυασμό με το αλκοόλ χαλάρωσε τις αισθήσεις αλλά και τα υποτυπώδη μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό που είχαν λάβει οι υπεύθυνοι των δυο καταστημάτων με αποτέλεσμα να επαναληφθούν σκηνές όπως αυτές που αντικρίσαμε στη Μύκονο και στον Άλιμο.

Στην Θεσσαλονίκη δε, στα χθεσινοβραδινά εγκαίνια γνωστού μπαρ με κλειστό μάλιστα χώρο, επικράτησε πανικός όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr. Το παράδοξο είναι ότι το πάρτι των εγκαινίων στον κλειστό χώρο πραγματοποιήθηκε σε μια χρονική στιγμή που παρατηρείται αύξηση κρουσμάτων και δη στη βόρεια Ελλάδα.

Πηγή: madata.gr