ΣΥΡΙΖΑ για πόθεν έσχες Μητσοτάκη: Τι κρύβει και συνεχίζει να παρανομεί;

0
16

Aπαντήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη μετά τις σημερινές δηλώσεις του Πόθεν Έσχες ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ο Πρωθυπουργός εξακολουθεί να μην δηλώσει στον «πόθεν έσχες» τη γαλλική εταιρία, που όπως υποστηρίζει η Κουμουνδούρου, «κρύβει παράνομα από το 2016».

 Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστηρίζει ότι ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να παραβιάζει τον νόμο και διερωτάται: «τι κρύβει η γαλλική εταιρία και δεν τη δηλώνει;» 

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Τι κρύβει η γαλλική εταιρεία που συνεχίζει να μη δηλώνει στο Πόθεν Έσχες ο κ. Μητσοτάκης; – Όση προστασία και αν έχει από τα κανάλια, θα λογοδοτήσει.

Ο κ. Μητσοτάκης για μία ακόμη φορά δε δήλωσε στο πόθεν έσχες του τη γαλλική εταιρεία που κρύβει παράνομα από το 2016.

Συνεχίζει να παραβιάζει το νόμο και δεν απαντά στο απλό ερώτημα: Τι κρύβει η εν λόγω εταιρία και δεν τη δηλώνει; 

Σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα η αποκάλυψη της παρανομίας από τον Πρωθυπουργό θα ήταν πρώτο θέμα στα δελτία ειδήσεων. Στο καθεστώς του κ. Μητσοτάκη αρκούν τα τηλεφωνήματα στα κανάλια, αφού από όλα τα πανελλαδικής εμβέλειας μόνο το Open είχε ρεπορτάζ για τις αποκαλύψεις και την τραγελαφική προσπάθεια συγκάλυψης στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου Περιουσιακής Κατάστασης. Ούτε καν η Δημόσια Τηλεόραση, η οποία για ακόμη μία φορά λογόκρινε την αξιωματική αντιπολίτευση για χάρη του “αυτοκράτορα”.

Ο κ. Μητσοτάκης, όσο και να προσπαθεί να μετατρέψει την Ελλάδα από ευνομούμενη ευρωπαϊκή χώρα σε κακέκτυπο απολυταρχικών καθεστώτων, να ξέρει ότι δε θα μείνει τίποτα κρυφό. Η αλήθεια θα λάμψει και ο ίδιος, όση προστασία και αν έχει από τα Μέσα, θα κληθεί να λογοδοτήσει».

Πηγή: madata.gr