Σύζυγος 44χρονης με θρόμβωση: Γίνονται εξετάσεις για να επιβεβαιωθεί ο εγκεφαλικός θάνατος

0
139

Στη σοβαρή κατάσταση την οποία συνεχίζει να βρίσκεται η 44χρονη με εγκεφαλική αιμορραγία μετά από το εμβόλιο της AstraZeneca αναφέρθηκε ο σύζυγός της, λέγοντας συντετριμμένος πως γίνονται εξετάσεις απλά για να επιβεβαιώσουν τον εγκεφαλικό θάνατο.

Μιλώντας στο Mega, είπε χαρακτηριστικά ότι «γίνονται συνεχώς εξετάσεις για να επιβεβαιώσουν απλώς τον εγκεφαλικό θάνατο. Στις ερωτήσεις που τους κάνω κάθε μέρα αν υπάρχει κάποια ελπίδα για τη ζωή της η απάντηση είναι ίδια. “Μην την κάνεις αυτή την ερώτηση”» ανέφερε συντετριμμένος ο ίδιος και συνέχισε: «το ευτυχές είναι ότι έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπούν και μας βοηθάνε».

Ο σύζυγος της γυναίκας επεσήμανε ότι: «το νούμερο των πέντε περιστατικών στις 900.000 είναι λίγο, αλλά το σημαντικό είναι ότι ενώ η Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία από τις 6/5 έχει εκδώσει ότι στις γυναίκες κάτω των 50 ετών είναι κατά κανόνα σε αυτές που παρουσιάζεται το σύνδρομο των θρομβώσεων, πώς ακόμα το χορηγούν».

Και συμπλήρωσε ότι «εμείς είμαστε υπέρμαχοι των εμβολίων, όταν άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό 40-44 ετών εμείς ακολουθήσαμε τις οδηγίες του κράτους για να κάνουμε το εμβόλιο. Δεν μας έδωσαν επιλογή στην αρχή που εμείς θέλαμε να κάνουμε το εμβόλιο».

«Ότι έπαθε η σύζυγος μου ήταν ακριβώς στα πλαίσιο του προβλήματος» συμπλήρωσε ο άνδρας.

Σημειώνεται ότι η περίπτωση της 44χρονης είναι ανάμεσα στα πέντε επιβεβαιωμένα από τον ΕΟΦ περιστατικά θρόμβωσης που σχετίζονται με το εμβόλιο της AstraZeneca.

https://www.newsbeast.gr

Πηγή: madata.gr