Τα γήπεδα έγιναν πλατείες: Πανό και συνθήματα οργής για την τραγωδία των Τεμπών

0
64

Ξεχειλίζουν οργή τα γήπεδα της Ελλάδας με την τραγωδία των Τεμπών να είναι ακόμα νωπή. Στους αγώνες του Σαββατοκύριακου μέχρι και τον χθεσινό αγώνα του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο που έριξε την αυλαία της 25ης αγωνιστικής της Super League, δέσποζαν πανό οργής και πένθους για τα θύματα του δυστυχήματος και με συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

 Στη Λεωφόρο ακούστηκε το συνθήμα «ΠΑΟ-Θρησκεία-Θύρα 13, δεν ήτανε ατύχημα, ήταν δολοφονία», ενώ οι φίλαθλοι των Πρασίνων άναψαν μαύρα καπνογόνα.

Οι παίκτες εμφανίστηκαν με λευκά t-shirt που έφεραν τη φράση «Πάρε με όταν φτάσεις», ως ελάχιστο φόρο τιμής στα θύματα της τραγωδίας.

«Δεν ήτανε ατύχημα, ήταν δολοφονία»
H Λεωφόρος πήρε τη σκυτάλη από τα γήπεδα του Σαββατοκύριακου και βροντοφώναξε το δικό της μήνυμα για το δυστύχημα των Τεμπών. Με πανό και συνθήματα, ο κόσμος του Παναθηναϊκού εξέφρασε τα δικά του συναισθήματα για την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους έως τώρα.

Από τα κάγκελα του γηπέδου δεν έλειψαν και τα μηνύματα προς τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση αλλά και στους «δημοσιοκάφρους που ξεπλένουν τα εγκλήματα του κράτους».

«Κράτος και κεφάλαιο δολοφονούν», «Πολίτες Γ’ κατηγορίας, με Α’ Θέση στον θάνατο», «Χώρα εκτροχιασμένη, μες στο αίμα βουτηγμένη» ήταν μερικά από τα πανό που κρεμάστηκαν στην Λεωφόρο.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την Λεωφόρο:

Μαύρα καπνογόνα από τους φίλους του Παναθηναϊκού:

Πηγή: madata.gr