Τα νέα κρούσματα κορονοιού σήμερα 4/9 σε Καρδίτσα, Λάρισα, Τρίκαλα και Πελοπόννησο

0
68

Το Συντονιστικό Όργανο της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19, ανακοίνωσε τα νέα κρούσματα σήμερα 4/9, καθώς ενημερώνει καθημερινά τις κοινότητες στους τέσσερις θεσσαλικούς Νομούς για την εξέλιξη της ασθένειας σε υπάρχουσες και νέες εστίες. Τα στοιχεία των νέων κρουσμάτων αντλούνται από τις ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ καθώς και από δημόσια και ιδιωτικά εργαστήρια στα οποία πραγματοποιούνται οι σχετικοί έλεγχοι. Η ενημέρωση πραγματοποιείται με βασικό γνώμονα την ενημέρωση της θεσσαλικής κοινωνίας και την προστασία των προσωπικών δεδομένων και της υπόληψης των ανθρώπων που νοσούν.

Από 3/9/2020 ώρα 14:00 έως 4/9/2020 ώρα 14:00

-Στην περιοχή της Καρδίτσας

Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid -19.

1 κρούσμα εξετάστηκε στο Γ.Ν Καρδίτσας μετά από συμπτωματολογία ενώ 1 ακόμη προσήλθε σε ιδιωτικό εργαστήριο μετά από συμπτωματολογία.

-Στην περιοχή της Λάρισας

Καταγράφηκαν 2 νέα κρούσματα Covid -19. 1 κρούσμα αποτελεί στενή επαφή παλαιότερου κρούσματος (01.09.2020) και προέκυψε κατόπιν Ιχνηλατήσεως,

Άμεση ενημέρωση τώρα και στο Google News – Ακολουθήστε το iEidiseis.gr στο Google News

ενώ 1 ακόμη δεν διαθέτει ενδείξεις επιδημιολογικής σύνδεσης.

-Στην περιοχή των Τρικάλων

Καταγράφηκαν 3 νέα κρούσματα Covid -19.

2 κρούσματα εξετάστηκαν σε ιδιωτικό εργαστήριο, το ένα μετά από συμπτωματολογία και το άλλο κατόπιν επιστροφής από άλλη γεωγραφική περιοχή. Τέλος 1 ακόμη αποτελεί επαφή παλαιότερου κρούσματος (01.09.2020).

Τέσσερις νέες μολύνσεις covid-19 στην Πελοπόννησο

Τέσσερα νέα περιστατικά μολύνσεων απ’ τον νέο κορονοϊό, καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου και ο αριθμός, πλέον, έφτασε τους 319.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, σημειώνονται – μεταξύ άλλων – τα εξής:

Ανακοινώνονται τέσσερα νέα κρούσματα του κορονοϊού SARS-CoV-2 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Εκ των περιστατικών ένα στην Π.Ε. Αργολίδας, ένα στην Π.Ε. Κορινθίας και δύο περιστατικά στην Π.Ε. Μεσσηνίας. Ένα εκ των περιστατικών νοσηλεύεται.

Κατόπιν τούτου, το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κορονοϊό, ανέρχεται στην Περιφέρειά μας σε τριακόσιους δεκαεννιά 319.

ieidiseis

Πηγή: madata.gr