Τατσόπουλος: Είχα παραισθήσεις μετά το χειρουργείο. Ένιωθα ότι ήθελαν να με σκοτώσουν

0
36

Μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ο Πέτρος Τατσόπουλος κάθισε στην καρέκλα απέναντι από την Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή Μεσάνυχτα στον Alpha και μίλησε για όλα. Ακόμη και για την περίφημη φράση έχω πάει με τη μισή Αθήνα 

Πριν από μερικά χρόνια ο Πέτρος Τατσόπουλος είχε υποστεί ανεύρισμα αορτής, το οποίο οι γιατροί αποκαλούν «σιωπηλό δολοφόνο επειδή το αίμα πάει στα άνω και κάτω άκρα και είναι πολύ επικίνδυνο να πεθάνεις ή να μείνεις ανάπηρος».

 Όλα έγιναν ενώ ήταν στο πάνελ εκπομπής του ALPHA. «Δεν είχα συμπτώματα. Μπορεί να είχα υπέρταση. Δεν τα έψαχνα είναι η αλήθεια. Δεν υπήρξε καμία ένταση στο στούντιο. Ξαφνικά ένιωσα μια διαπεραστική μαχαιριά. Σκέφτηκα αμέσως ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό. Επειδή ήταν έντονος ο πόνος τους είπα συγγνώμη πρέπει να διακόψω. Συμπωματικά ήταν εκεί ο κ. Λύρας ο πλαστικός που μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες. Ουσιαστικά όμως μου έσωσε τη ζωή ο διευθυντής του καρδιολογικού που μου έκανε αμέσως την επέμβαση χωρίς να περιμένει να γίνουν τυπικά οι εξετάσεις», θυμήθηκε ο Πέτρος Τατσόπουλος.

διαβάστε αναλυτικά και δείτε το βίντεο στο ourlife.gr

Πηγή: madata.gr