Τέμπη: Απομακρύνεται το τέταρτο και πέμπτο βαγόνι

0
22

Σε εξέλιξη είναι η έρευνα στα συντρίμμια των δύο τρένων που συγκρούστηκαν το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη. Η πυροσβεστική και τα σωστικά συνεργεία βρίσκονται για τέταρτη ημέρα στον τόπο του δυστυχήματος, ενώ εντός της ημέρας θα απομακρυνθούν το βαγόνι 4 και 5.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, μένουν να ταυτοποιηθούν άλλοι 3 σοροί από την τραγωδία στα Τέμπη. Η μία εξ αυτών μάλιστα ανήκει σε άτομο που δεν έχει δηλωθεί ως αγνοούμενος. Πληροφορίες του ρεπορτάζ αναφέρουν ότι πιθανότατα πρόκειται για επιβάτη του τρένου που έχει αναφερθεί ως αγνοούμενος από φίλο του, όμως η οικογένειά του δεν βρίσκεται στην Ελλάδα για να δώσει DNA. 

Σήμερα το τέταρτο και πέμπτο βαγόνι του τρένου θα μεταφερθούν στην Λάρισα σε χώρο του ΟΣΕ για περαιτέρω διερεύνηση. Από το πρωί άνδρες της ΕΜΑΚ πραγματοποιούν εξονυχιστικούς ελέγχους, ενώ συλλέγουν προσωπικά αντικείμενα των επιβατών.

Ενδεικτικό της δυσκολίας που αντιμετωπίζουν τα σωστικά συνεργεία είναι το σαθρό έδαφος στην περιοχή το οποίο από τις βροχοπτώσεις έχει μετατραπεί σε βάλτο.

Εν τω μεταξύ νέα συγκέντρωση μαθητών και γονέων ύστερα και από πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Ραψάνης θα πραγματοποιηθεί στην σιδηροδρομική γραμμή της Ραψάνης αύριο Κυριακή στις 11.30 το πρωί.

πηγή: newsit.gr

Πηγή: madata.gr