Τέμπη: Ο 22χρονος Ντένις δεν υπάρχει σε καμία λίστα – Η έκκληση της μητέρας του

0
21

Δραματική έκκληση απευθύνει η μητέρα του 22χρονου Ντένις Ρούτσι Μιρέλα, επιβάτη του μοιραίου τρένου που συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη, καθώς ο γιος της δεν βρίσκεται σε καμία λίστα.

Αν και οι Αρχές δήλωσαν σήμερα ότι δεν υπάρχουν πλέον αγνοούμενοι, καθώς και οι 57 σοροί έχουν ταυτοποιηθεί από το DNA που έδωσαν οι γονείς τους, ο Ντένις δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς.

«Ο γιος μου δεν είναι σε καμία επίσημη λίστα μέχρι στιγμής νεκρών ή τραυματισμένων και δεν έχω καμία πληροφορία για την τύχη του. Παρακαλώ οποιονδήποτε που μπορεί να τον έχει δει να επικοινωνήσει μαζί μου. Ήταν στο βαγόνι 5, θέση 22» λέει συγκινημένη η μητέρα του, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Ήταν σε ένα βαγόνι από το οποίο σώθηκαν πολλά παιδιά. Κάνω μια έκκληση προς όλα τα παιδιά τα οποία βγήκαν από αυτό το βαγόνι, αν τον είδανε στη θέση 22, αν κάποιος τον αναγνωρίζει από τις φωτογραφίες, παρακαλώ πολύ να με ενημερώσουν γιατί δε το βρίσκω το παιδί μου. Ήταν σε ένα βαγόνι από το οποίο, δόξα το θεό, σώθηκαν πολλά παιδιά. Δε ξέρω αν ήταν στη θέση του την ώρα της σύγκρουσης ή αν είχε σηκωθεί να πάει στο κυλικείο» συγκλονίζει η μητέρα του Ντένις.

«Μαμά κάθομαι, θα έχουμε καθυστέρηση»

«Μίλησα με τον γιο μου στις 22.50. Το μόνο που μου είπε είναι ”μαμά κάθομαι, θα έχουμε καθυστέρηση. Θα σε πάρω τηλέφωνο μόλις φτάσουμε στη Θεσσαλονίκη, να κατέβεις στον σταθμό να με πάρεις”. Δε μου διευκρίνισε που κάθεται, αν είναι στη θέση του ή έχει πάει στο κυλικείο. Στις 23.08 ήταν η τελευταία επικοινωνία που είχε ο γιος μου με μια φίλη του, μέσω μηνυμάτων. Μετά είχε χαθεί το σήμα. Η κοπέλα του είχε στείλει ένα μήνυμα στις 23.15 το οποίο δεν είδε ποτέ. Αυτό που της έλεγε στο μήνυμα είναι ότι βαριέται, ότι είχε καθυστέρηση και ότι κουράστηκε» καταλήγει.

πηγή: in.gr

Πηγή: madata.gr