Τέμπη: Σε φυλακή στην Τουρκία ο πατέρας του, έκκληση για να μπορεί να είναι στην κηδεία

0
17

Σύγκρουση τρένων Τέμπη: Εκκληση για να μπορεί να είναι στην κηδεία ο πατέρας του μηχανοδηγού
«Το μεγάλο πρόβλημα που έχουμε είναι ότι ο πατέρας του Νικόλα είναι στην Τουρκία σε μια φυλακή, αποφυλακίζεται μετά το Πάσχα και δεν θα είναι εδώ στην κηδεία του. Θερμή παράκληση στον κύριο Δένδια που είναι ο αρμόδιος, μήπως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι» λέει συγγενής του νεκρού μηχανοδηγού στα Τέμπη
 
Ο μηχανοδηγός Νίκος Ναλμπάντης είναι μεταξύ των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Ο 28χρονος έχασε ακαριαία τη ζωή του και συγγενής του, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (3/3) στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» έκανε έκκληση στην Πολιτεία και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, προκειμένου να είναι στην κηδεία ο πατέρας του άτυχου μηχανοδηγού.

«Το μεγάλο πρόβλημα που έχουμε είναι ότι ο πατέρας του Νικόλα είναι στην Τουρκία σε μια φυλακή, αποφυλακίζεται μετά το Πάσχα και δεν θα είναι εδώ στην κηδεία του παιδιού του. Θερμή παράκληση στην Πολιτεία, στον κύριο Δένδια που είναι ο αρμόδιος, μήπως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι να έρθει στην κηδεία» είπε φανερά συγκινημένος ο κ. Καρυδόπουλος, συγγενής του νεκρού μηχανοδηγού, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ. 

Ο κ. Καρυδόπουλος ανέφερε επίσης ότι η οικογένεια περιμένει την ταυτοποίηση, ενώ ερωτηθείς για τη δουλειά του 28χρονου στην υπηρεσία, είπε: «Ηταν σχεδόν δύο χρόνια στην υπηρεσία, ήταν χαρούμενος για τη δουλειά που είχε βρει. Δούλευε από μικρός, προσπαθούσε τα πάντα και όπως έλεγε ο πατέρας του “τον Νικόλα δεν τον φοβάμαι”».

«Δεν γνώριζα για προβλήματα στην υπηρεσία» λέει σε άλλο σημείο των δηλώσεών του και προσθέτει: «Ηταν δίπλα στον έμπειρο μηχανοδηγό και μάθαινε, είχε περάσει από τρίμηνη εκπαίδευση».

Πηγή: madata.gr