Τέμπη: Σήμερα η κηδεία της 23χρονης Ιφιγένειας – Ξεχειλίζει η θλίψη και η οργή

0
18

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 23χρονης Ιφιγένειας που επέβαινε στο μοιραίο τρένο που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Οι γονείς παρέλαβαν την Παρασκευή τη σορό του νεαρού κοριτσιού στα Γιαννιτσά.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Στέλιος Σούρλας, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για το θάνατο της Ιφιγένειας από τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη λέγοντας πως: «Σήμερα είναι μία πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένεια της 23χρονης Ιφιγένειας Μήτσκα, στις 11:00 είναι η κηδεία της στα Γιαννιτσά».

Ο ίδιος σημείωσε πως η οικογένεια περιμένει ακόμη για μια συγγνώμη: «Ξεχειλίζει η θλίψη και η οργή. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη, είμαστε σίγουροι ότι θα αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που αναλογούν. Οι οικογένειες των θυμάτων περιμένουν μία ειλικρινή συγγνώμη την οποία δεν έχουν ακούσει».

Ο κ. Σούρλας την Παρασκευή δημοσίευσε μια συγκλονιστική φωτογραφία μέσα από το κατεστραμμένο βαγόνι και τη θέση που καθόταν η Ιφιγένεια. Η κοπέλα ταξίδευε με τον αρραβωνιαστικό της για Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος σώθηκε όμως η Ιφιγένεια τραυματίστηκε σοβαρά. Ήταν στο τρίτο βαγόνι, θέση 67.

πηγή: newsit.gr

Πηγή: madata.gr