Τέμπη: Θρήνος στην κηδεία του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας

0
11

Συγγενείς και και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον 35χρονο μηχανοδηγό της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

Ανείπωτος πόνος και θλίψη στην κηδεία του μηχανοδηγού της εμπορικής αμαξοστοιχίας, Σπύρου Βούλγαρη, ο οποίος σκοτώθηκε στο φρικτό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τον 35χρονο μηχανοδηγό με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια τους. Τραγικές φιγούρες ο πατέρας και η μητέρα του μηχανοδηγού, που δεν μπορούν να πιστέψουν πώς έχασαν τον γιο τους από τη μια στιγμή στην άλλη.

«Είναι τόσο τραγικό αυτό που περνάει η οικογένειά μου. Το ποιος φταίει θα το βρει η δικαιοσύνη. Ήθελε να δουλέψει στα τρένα και το αγάπησε. Προσωπικά εγώ δεν ήθελα ο γιος μου να δουλέψει βάρδιες. Έφυγε απ’ αυτό που αγάπησε» ανέφερε μετά την κηδεία ο πατέρας του άτυχου μηχανοδηγού. «Ο πόνος είναι ανείπωτος. Δεν νιώθω αγανάκτηση. Ο πόνος δεν έχει χρώμα» τόνισε η μητέρα του 35χρονου.

«Σπύρο εάν μπορούσες να δεις αυτόν τον κόσμο που είναι σήμερα εδώ να σε συνοδεύσει στην τελευταία σου κατοικία, να σου πει αντίο στο τελευταίο σου ταξίδι. Στα ταξίδια που τόσο αγαπούσες. Από την ημέρα που μπήκες σε αυτή τη δουλειά μου έλεγες: “Σωτήρη, κάνω αυτό, πηγαίνω, μαθαίνω”. Έμαθες και επί 12 λεπτά σε στείλανε να συναντήσεις τον θάνατο. Επί 12 λεπτά σε στείλανε να παλέψεις με τον Χάρο» ανέφερε στον επικήδειό του οικογενειακός φίλος του άτυχου 35χρονου.

 Στην κηδεία ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραβρέθηκε στην κηδεία του 35χρονου, τον οποίο σύμφωνα με την ΕΡΤ ο πρωθυπουργός γνώριζε προσωπικά. Μαζί του ήταν ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.

Πηγή: madata.gr