Τέλος εποχής για το διάσημο ρύζι Uncle Ben’s που αλλάζει όνομα και εικόνα

0
37

Το τελευταίο διάστημα, έχουμε ακούσει χιλιάδες καταναλωτές, τους Συνεργάτες μας και άλλους ενδιαφερόμενους από όλο τον κόσμο, δήλωσε η Fiona Dawson, Global President Mars Food, Multisales και Global Customers.

Κατανοούμε τις ανισότητες που πιθανά σχετίζονταν με το όνομα και το πρόσωπο του brand στην προηγούμενη μορφή του, και όπως ανακοινώσαμε τον Ιούνιο, δεσμευτήκαμε να αλλάξουμε.

Η Mars Food ανακοίνωσε ότιπρόκειται να προχωρήσει σε αλλαγή του brand UNCLE BEN’S® σε Ben’s Original™, σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο τη φιλοδοξία του brand να δημιουργήσει ένα μέλλον χωρίς αποκλεισμούς,διατηρώντας παράλληλα τη δέσμευσή της εταιρείας να παράγει το καλύτερο ρύζιστον κόσμο.

Όπως αναφέρει το news247.gr η εταιρεία έχει επίσης δεσμευτεί να αφαιρέσει την εικόνα που υπάρχει στη συσκευασία και να προχωρήσει σε μια πιο δίκαιη απεικόνιση. Έτσι, το brand δεν αλλάζει απλώς το όνομα και την εικόνα του. Αναλαμβάνει επίσης δράση για την ενίσχυση της ενσωμάτωσης και της ισότητας, θέτοντας ένα νέο όραμαγια το brand: τηδημιουργία ευκαιριών που προσφέρουν σε όλους μια θέση στο τραπέζι.

Σε αυτό το πλαίσιο, τα κοινωνικάπρογράμματα του Ben’s Original™ θα διασφαλίσουν ότι οι λιγότερο προνομιούχες κοινότητες θα έχουν πρόσβαση στα θρεπτικά γεύματα που όλοι αξίζουμε, ενώ παράλληλα θα δώσουν τη δυνατότητα σε επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εστίασης, ανεξάρτητα από τη φυλή ή την εθνικότητα στην οποία ανήκουν, να αποκτήσουν ευκαιρίες εκπαίδευσης, ώστε οι ιδέες και οι φωνές τους να μπορούν να εκτιμηθούν από όλους. Αυτό το έργο θα ξεκινήσει στις Η.Π.Α. όπου το brand έχει ξεκινήσει συνεργασία με την National Urban League με στόχο σε πρώτη φάση την υποστήριξη επίδοξων Αφροαμερικανών Σεφ μέσω παροχής υποτροφιών, ενώ στη συνέχεια το πρόγραμμα θα διευρυνθεί ώστε να υποστηρίξει και άλλες λιγότερο προνομιούχες κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

«Τα brands θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στο δρόμοτης ισότητας για θέματα που σχετίζονται με τη φυλετική δικαιοσύνη, τηδιαφορετικότητα και την ενσωμάτωση», δήλωσε ο Marc Morial, President and CEO, National Urban League. «Είμαστε υπερήφανοι που συνεργαζόμαστε με το Ben’s Original™ καθώς αυτό εξελίσσεται και ξεκινά μια νέα πορεία με ένα νέοόραμα, παρέχοντας στις Αφροαμερικανικέςκοινότητες, στις Η.Π.Α. και σε άλλεςχώρες ανά τον κόσμο, πιο δίκαιες ευκαιρίες στην εκπαίδευση και τηνεπιχειρηματικότητα».

Επιπλέον, στη Greenville του Μισισιπή – όπου το Ben’s Original ™ παράγεται για περισσότερα από 40 χρόνια – η Mars Food θα προχωρήσει σε επενδύσεις στην τοπική κοινότητα με στόχο την αντιμετώπιση ζητημάτων που αντιμετωπίζει η συγκεκριμένη περιοχή των Η.Π.Α εδώ και πολλές γενιές. Ο σχεδιασμός των προγραμμάτων θα επικεντρωθεί στην ενίσχυση των εκπαιδευτικών ευκαιριών για περισσότερους από 7.500 μαθητές της περιοχής, καθώς και στην προώθηση της πρόσβασης σε φρέσκα τρόφιμα.

Αυτές οι αρχικές πρωτοβουλίες σχεδιάζονται και θα υλοποιηθούν παράλληλα με τις διαχρονικές δεσμεύσεις της Mars, Incorporated για προώθηση της φυλετικής ισότητας, είτε αυτή αφορά την αυξημένη εκπροσώπηση στο εργατικό δυναμικό, την ηγεσία και την ανάπτυξη ταλέντων, είτε την καλύτερη διαχείριση των δαπανών, ειδικά προς τους προμηθευτές της, με στόχο την προώθηση θετικών αλλαγών.

«Αναμφίβολα, ηεφαρμογή προοδευτικών αλλαγών αυτής της κλίμακας θα είναι μια περίπλοκηδιαδικασία. Ωστόσο, τώρα είναι η ιδανική χρονική στιγμή», πρόσθεσε η Fiona Dawson.«Γνωρίζουμε ότι αυτό είναι το σωστό για το brand και την εταιρεία μαςπροκειμένου να διασφαλίσουμε ότι δημιουργούμε πραγματικά ένα μέλλον χωρίςαποκλεισμούς για όλους».

Οι νέες συσκευασίες Ben’s Original™ θα αρχίσουν να φτάνουν στα ράφια των καταστημάτων το 2021. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Brand Ben’s Original™, μπορείτε να επισκεφθείτε http://announcement.unclebens.com.

Πηγή: madata.gr