Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Αύριο 18/2 το μνημόσυνο – Τι θα γράφει στον τάφο

0
55

Αύριο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο για τα σαράντα για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο.

Μετά το μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο στη Μητρόπολη Αθηνών, αύριο, Σάββατο (18.02.2023), στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ετοιμάζεται ένας ειδικός χώρος όπου οι καλεσμένοι θα συλλυπηθούν την οικογένεια.

Παράλληλα, τα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας θα είναι αυξημένα.

Ο Κωνσταντίνος Λουκάς, από τις εκδόσεις «Στέμμα», μιλά στο MEGA και την εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο για το τι έχει προγραμματιστεί από την οικογένεια για το μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο Κωνσταντίνος Λουκάς μιλά και για το τι θα γράφει η επιγραφή στο μνήμα του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου:

«Θεωρώ πως θα γράφει Κωνσταντίνος Βασιλεύς των Ελλήνων και από κάτω θα υπάρχει μία ρήση από το Ευαγγέλιο καθώς αυτό είναι μια παράδοση που ισχύει από παλιά. Κάθε βασιλιάς είναι έθιμο να περπατάει στο χώρο του νεκροταφείου και να ζητάει σε πιο σημείο θέλει να ταφεί. Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος επέλεξε το σημείο και αναμένω με ενδιαφέρον τι θα γράφει η επιγραφή».

Ο Παύλος και η πολιτική

Όσον αφορά τις φήμες για το κόμμα που φέρεται να θέλει να φτιάξει ο μεγαλύτερος γιος του Κωνσταντίνου, Παύλος, ο κ. Λουκάς δήλωσε:

«Ο Παύλος έρχεται πολύ συχνά στην Ελλάδα και δεν έχει ποτέ ασφάλεια και όπως έχω ξαναπεί δεν πρόκειται να αγοράσει σπίτι, ούτε να κάνει κόμμα. Αλλά αυτό που έχω πει, είναι πως θα μπορούσε βάση του Συντάγματος να κάνει κόμμα».

πηγή: newsit.gr

Πηγή: madata.gr