Τετ α τετ Κουτσούμπα με τη Γιάννα Αγγελοπούλου για την Ελλάδα 2021

0
96

Μετά τις συναντήσεις με τον Αλέξη Τσίπρα και την Φώφη Γεννηματά, η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε σήμερα τετ α τετ με τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα. 

Το ραντεβού στον Περισσό έγινε στο πλαίσιο των ενημερώσεων των πολιτικών αρχηγών από την κυρία Αγγελοπούλου για τις μέχρι τώρα δράσεις και τους στόχους της επιτροπής για τον γιορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. 

“Ενημέρωσα σήμερα τον Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, για τις δράσεις που ετοιμάζει η Επιτροπή «Ελλάδα 2021». Άκουσα με ενδιαφέρον και τις δικές του προτάσεις για δράσεις που μπορεί να συγκινήσουν τους Έλληνες και αφορούν το πώς οραματιζόμαστε τη ζωή μας μετά το 2021”, έγραψε στο Twitter η Γιάννα Αγγελοπούλου.

Από την πλευρά του, ο κ. Κουτσούμπας επεσήμανε στην κυρία Αγγελοπούλου ότι το ΚΚΕ “σχεδιάζει και το ίδιο να αναπτύξει δράσεις και να διοργανώσει εκδηλώσεις, καθώς και εκδόσεις με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την αστική εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση του 1821”. Τόνισε δε στη συνομιλήτριά του ότι “οι θέσεις του ΚΚΕ αντιμάχονται τα δύο αντιδραστικά ρεύματα σε αυτό το ζήτημα, τόσο εκείνο του εθνικισμού όσο και του κοσμοπολιτισμού”.

www.newsit.gr

Πηγή: madata.gr