Τέταρτο κρούσμα κορονοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης

0
50

Τέταρτο κρούσμα κορoνοϊού εντοπίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης, έπειτα από τον επανέλεγχο που διενεργήθηκε μετά την ανίχνευση των αρχικών περιπτώσεων.

Το νέο άτομο που ανακαλύφθηκε θετικό στην Covid-19 είναι ποδοσφαιριστής, πλήρως ασυμπτωματικός και καλά στην υγεία του. Οι υπόλοιποι παίκτες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» ήταν αρνητικοί στον ιό, κι ως εκ τούτου θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από σήμερα το απόγευμα (13/9).

Η ανακοίνωση:

«Ακολουθώντας πιστά όσα επιτάσσει το υγειονομικό πρωτόκολλο πραγματοποιήθηκαν εκ νέο τεστ COVID-19 για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Θετικό ήταν το δείγμα ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, πέραν των δύο ποδοσφαιριστών και του ενός στελέχους, που είχαν διαγνωστεί θετικοί στα πρώτα τεστ.

Ο ποδοσφαιριστής, το δείγμα του οποίου βρέθηκε θετικό, είναι πλήρως ασυμπτωματικός και καλά στην υγεία του. Τα δείγματα στα τεστ που υποβλήθηκαν τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος (ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ, εργαζόμενοι, στελέχη), είναι αρνητικά. Κατόπιν τούτου, από σήμερα το απόγευμα επιστρέφουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας».

Πηγή: madata.gr