Θα μετανιώσετε που δεν κάνατε το εμβόλιο – Κόντεψα να πεθάνω. Ανεμβολίαστος που νόσησε με κορονοϊό

0
144

Συγκλονίζουν οι προσωπικές ιστορίες ανθρώπων που πάλεψαν με τον κορωνοϊό. Στον Παλαμά Δομοκού μια ολόκληρη οικογένεια, μητέρα και δύο παιδιά, που ήταν ανεμβολίαστοι έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό μέσα σε 20 μέρες.

Επίσης, στην Κατερίνη ένας 39χρονος άνδρας έδωσε σκληρή μάχη για τη ζωή του στην εντατική του νοσοκομείου Παπανικολάου, χτυπημένος από τον κορωνοϊό.  

«Κόντεψα να πεθάνω να διασωληνωθώ. Ήταν ένα όνειρο να γυρίσω πίσω στην οικογένειά μου και να αντικρύσω τα παιδιά μου.»

Ανεμβολίαστος ο ίδιος, έχει αλλάξει τώρα άποψη και παροτρύνει τους πάντες να εμβολιαστούν. 

«Είναι κάτι πολύ επώδυνο, γιατί εάν βρεθεί ο οποιοσδήποτε στο κρεβάτι του νοσοκομείου που βρέθηκα εγώ, είμαι σίγουρος ότι θα μετανιώσει που δεν έχει κάνει το εμβόλιο», τόνισε.

Τέλος, ο συνταξιούχος στρατιωτικός γιατρός Νίκος Χριστοδούλου κατέληξε στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία από επιπλοκές που του δημιούργησε ο κορωνοϊός. 

Όπως είπε συγγενής του στον ΣΚΑΪ, δεν ήταν αρνητής του κορωνοϊού αλλά αρνητής της υποχρεωτικότητας των εμβολίων.

«Η δικιά μου η άποψη είναι ότι δεν πήγε από κορωνοϊό. Ο ίδιος δεν έφυγε από κορωνοϊό. Αν οι αιτίες της εισαγωγής στη ΜΕΘ ήταν ο κορωνοϊός σίγουρα ήταν ο κορωνοϊός. Αλλά δεν έφυγε,  η αιτία θανάτου δεν ήταν από κορωνοϊό.  Αρνητή του κορωνοϊού όχι. Αρνητής της υποχρεωτικότητας των εμβολίων ήταν. Στον αδερφό του δεν είχε πει να μην εμβολιαστεί», δήλωσε.

Πριν από ακριβώς 15 ημέρες είχε αφήσει την τελευταία του πνοή από τον κορωνοϊό ο 63χρονος αδελφός του, όπως επίσης και η 91χρονη μητέρα τους.
 

Πηγή: madata.gr