Θα πλημμύριζαν με κοκαΐνη τα νυχτερινά κέντρα της Σαντορίνης

0
68

Η προοπτική του γρήγορου και «μαύρου» κέρδους έκανε απρόσεκτους τρεις νεαρούς αλλοδαπούς που είχαν στην κατοχή τους μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης και αναζητούσαν αγοραστή που θα την διέθετε προς πώληση σε χρήστες στα νυχτερινά κέντρα της Σαντορίνης!

Έτσι, δεν υποπτεύθηκαν την παγίδα, όταν ένας προσποιήθηκε τον υποψήφιο αγοραστή και ήρθε σε επαφή μαζί τους. Αφού συμφώνησαν να του πουλήσουν κοκαΐνη βάρους 709,7 γραμμαρίων έναντι του πόσου των 20.000 ευρώ, έκλεισαν ραντεβού μαζί του για να γίνει η αγοραπωλησία. Στο σημείο της συνάντησης έφτασαν με μοτοσικλέτα δυο από τους αλλοδαπούς ηλικίας 19 και 21 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν μόλις παρέλαβαν τα προσημειωμένα χρήματα.

Σύμφωνα με το Πρωτο ΘΕΜΑ, όπως διαπιστώθηκε, μαζί με έναν ακόμη 23χρονο συνεργό τους που ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ως προμηθευτής της κοκαΐνης, ο ένας αναλάμβανε την πώληση του ναρκωτικού ενώ άλλος είχε ρόλο τσιλιαδόρου. Η κοκαΐνη κατασχέθηκε μαζί με τη μοτοσικλέτα ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών και δυο κινητά και οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου, που τους άσκησε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: madata.gr