Θα υπάρξει κόφτης στα SMS για κωδικούς 2 και 6; Τι δηλώνει ο Άδωνις Γεωργιάδης;

0
38

Για τις νέες εξελίξεις φαίνεται να προετοιμάζονται στην Αστυνομία.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 18:00 θα ισχύσει και το επόμενο Σαββατοκύριακο και από εκεί και πέρα, όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας το πρωί στον Ant1, θα συνεκτιμηθούν τα επιδημιολογικά δεδομένα αυτής της εβδομάδας και θα ληφθούν οι αποφάσεις για τη συνέχεια.

Παρατήρησε ωστόσο ότι η απαγόρευση έφερε μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία των σούπερ μάρκετ, όπου παρατηρήθηκαν ουρές χιλιομέτρων.

Όπως είπε το πρόβλημα πρέπει να εξεταστεί καθώς θα ενταθεί σε περίπτωση που δεν λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές το Σάββατο.
Στο τραπέζι ο κόφτης στα SMS

Ερωτηθείς για τα σενάρια που φέρουν την κυβέρνηση να σκέφτεται να βάλει «κόφτη» στις μετακινήσεις μέσω SMS και ιδίως στους κωδικούς 2 και 6, που αφορούν τις αγορές και την άθληση, είπε ότι όντως αυτό το σενάριο υπάρχει στο τραπέζι, αλλά ο ίδιος είναι αντίθετος και το θεωρεί πρακτικά ανεφάρμοστο.

Σε ότι αφορά τα ανθοπωλεία που ζητούν να λειτουργήσουν ενόψει της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και παραδοσιακά κάνουν το μεγαλύτερο τζίρο της χρονιάς, είπε ότι είναι ένα λογικό αίτημα. Σήμερα θα έχει τηλεδιάσκεψη με εκπροσώπους του κλάδου, αλλά δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να πει τι θα γίνει καθώς τα πάντα θα εξελιχθούν από την πορεία της πανδημίας.

Μεγάλες εκπλήξεις για τον περιορισμό της μετακίνησης με SMS στο 13033 φέρνει η κυβέρνηση. Στο στόχαστρο οι «χαλαρές», μαζικές και πολύωρες βόλτες για σωματική άσκηση με τον κωδικό 6.

Όπως φαίνεται το σχέδιο υπάρχει για να μπει κόφτης στο SMS 13033 με αυστηρή τήρηση των κωδικών, ενδεχομένων και νέα μέτρα για τον περιορισμό του κωδικού 6 για άθληση μόνο κοντά στο σπίτι.

Πηγή: madata.gr