Θανάσης Κατερινόπουλος: Ο Μάνος Δασκαλάκης είναι πατέρας ή φερόμενος πατέρας;

0
60

Σήμερα έπρεπε να γίνει εκταφή και δεν γίνεται γιατί είναι απλήρωτα κάποια χρήματα που έπρεπε να πληρωθούν από τον πατέρα. Και ρωτάω εγώ είναι πατέρας ή είναι φερόμενος ως πατέρας. Μήπως υπάρχει κάτι άλλο; διερωτήθηκε ο κ. Κατερινόπουλος.

Στην υπόθεση της Πάτρας έχουν στρέψει άπαντες τα βλέμματά τους, με νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια και καθηλώνουν για το πώς τρία αθώα παιδιά ξεψύχησαν με τις υποψίες πάνω στη μητέρα τους, η οποία έχει ήδη συλληφθεί και φυλακιστεί για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο εν αποστρατεία ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, φιλοξενούμενος καθημερινά στη Ζήνα Κουτσελίνη και ορμώμενος από την πείρα του «φωτίζει» συγκεκριμένες πτυχές της υπόθεσης και εκφράζει ερωτήματα με ιδιαίτερη σημασία.

«Γίνεται λόγος για πολλά, για τη σχέση αυτού του ζευγαριού. Ένα αγαπημένο ζευγάρι έτσι έβγαζαν προς τα έξω. Τώρα βλέπουμε αυτές τις διαμάχες και εγώ έκανα ένα ερώτημα μήπως έχουν κι άλλα προβλήματα μεταξύ τους και δεν μιλάνε; Δεν είναι κακό να γίνει ένας έλεγχος DNA πατρότητας εδώ».

«Υπόθεση μιας ώρας να βρουν ποιος είναι πίσω από το ανώνυμο τηλεφώνημα»
Ο κ. Κατερινόπουλος σημείωσε αναφορικά με τα ανώνυμα τηλεφωνήματα που έγιναν σε δημοσιογράφο ότι είναι υπόθεση μίας ώρας να διαπιστωθεί ύστερα από εισαγγελική παραγγελία ποιος τα έκανε.

«Αυτά τα τηλέφωνα που γίνονται τον μέσο πολίτη δεν τον πείθουν. Είναι εύκολο να εντοπιστούν τα τηλέφωνα για να ενημερώσουν την όποια εκπομπή για την κακή ζωή που περνάει η κόρη από εκεί θα φανεί σε ποιον ανήκει το τηλέφωνο. Μπορούν οι υπηρεσίες να βρουν μέσα σε μία ώρα ποιος τηλεφώνησε, πού τηλεφώνησε».

«Το οικονομικό ζήτημα που κωλύει την εκταφή της Μαλένας»
Επανερχόμενος στον έλεγχο για πατρότητα έθιξε το ζήτημα χρέους προς τους τάφους των παιδιών, το οποίο δεν επιτρέπει να εκταφεί η Μαλένα καθώς συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από τον θάνατό της. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία με τη συμπλήρωση 3 ετών από το θάνατο, η σορός πρέπει να μετακινείται είτε σε οστεοφυλάκιο είτε σε τάφο.

«Υπάρχει ένα θέμα με τους τάφους των παιδιών. Υπάρχει μία υποχρέωση που ανέλαβε ο πατέρας έναντι του δήμου, δεν ξέρω σε ποιον ανήκει το νεκροταφείο που έπρεπε να πληρωθούν κάποια λεφτά. Σήμερα έπρεπε να γίνει εκταφή και δεν γίνεται γιατί είναι απλήρωτα κάποια χρήματα που έπρεπε να πληρωθούν από τον πατέρα. Και ρωτάω εγώ είναι πατέρας ή είναι φερόμενος ως πατέρας. Μήπως υπάρχει κάτι άλλο;» ξέσπασε ο κ. Κατερινόπουλος.

Πηγή: madata.gr