Θεσσαλονίκη: Δεν έχουν τέλος τα κορoνοπάρτι. Τι σκαρφίζονται οι νέοι

0
23

Παρά τις δύο εισαγγελικές παρεμβάσεις, τα παράνομα πάρτι συνεχίστηκαν στον προαύλιο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Εκατοντάδες νεαροί, αφού έκλεισαν τα καταστήματα της εστίασης, έστησαν το δικό τους γλέντι στη Φιλοσοφική Σχολή.

Το απίστευτο της υπόθεσης είναι πως εκείνη την ώρα πραγματοποιούνταν τα γυρίσματα βίντεοκλιπ εντός του πανεπιστημίου, παρόλο που το απόγευμα του Σαββάτου, στήθηκε αστυνομική επιχείρηση, ώστε να μην εισέλθουν άτομα στο Πανεπιστήμιο και να μη διεξαχθεί νέο πάρτι.

Την ίδια ώρα, άλλο πάρτυ συνωστισμού με DJ, είσοδο και τουλάχιστον 200 άτομα έγινε χθες βράδυ σε δάσος στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Η ενημέρωση για τη διοργάνωση έγινε μέσω των social media, ενώ ακολουθούσε αποστολή μηνύματος με στίγμα στο χάρτη του gps, προκειμένου να διατηρηθεί κατά το δυνατόν, κρυφή η τοποθεσία.

Το πάρτι ήταν απόλυτα οργανωμένο και με DJ. Μάλιστα, υπήρχε είσοδος 5 ευρώ το άτομο με ποτό, το οποίο μπορούσε να προμηθευτεί κάποιος από αυτοσχέδιο mini bar.

Η διασκέδαση διήρκησε περίπου 6 ώρες, ενώ γύρω στις 4 τα ξημερώματα το πάρτι διαλύθηκε, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για έφοδο της αστυνομίας στο σημείο.

Τι λέει ο ιδιοκτήτης του… ταξί-club

Ο Κωνσταντίνος Μπέκιος, ο οδηγός ταξί με τη μουσική που μετείχε στο γύρισμα του παραπάνω video clip μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Όπως λέει, βρέθηκε στο ΑΠΘ για το γύρισμα του video clip ενός τράπερ.

«Πιο πέρα από εκεί που γυρίζαμε το video clip, υπήρχαν 300-400 άτομα που πάρταραν πιο δίπλα» ανέφερε σχετικά.

Πηγή: madata.gr