Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν τα χρήματα που μάζευαν μαθητές για τις εκδρομές τους

0
20

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Διευθυντή του Λυκείου Σκύδρας, όταν πήγε στο γραφείο του, την τελευταία εργάσιμη μέρα της εβδομάδας. Είδε το χρηματοκιβώτιο να είναι ανοιχτό και από μέσα να έχουν κάνει φτερά τα χρήματα που προορίζονταν για τις εκδρομές των μαθητών της Α’ και της Β’ τάξης.

Οι μαθητές της Α’ τάξης προγραμμάτιζαν να πάνε στην Κομοτηνή και της Β’ στην Κέρκυρα. Είχε μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό, το οποίο κάποιοι επιτήδειοι έκλεψαν από το χρηματοκιβώτιο. Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, που διαπίστωσε ότι είχε παραβιαστεί ένα παράθυρο του σχολείου από την πίσω πλευρά.

Εικάζεται ότι αυτό έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 3 Μαρτίου και ότι οι διαρρήκτες μπήκαν ανενόχλητοι, καθώς το σχολείο βρίσκεται σε απομονωμένο σημείο από την πόλη. Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας αναφέρει στο seleo.gr: Όλοι μας, ως μαθητές ονειρευτήκαμε να ζήσουμε την εμπειρία της μεγάλης εκδρομής και είναι από τις θύμησες που μένουν ακόμη ολοζώντανες απ’ τα μαθητικά μας χρόνια!

Ας βοηθήσουμε ο καθένας χωριστά κι όλοι μαζί τα παιδιά μας να δημιουργήσουν κι αυτά όμορφες μνήμες. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες, ενώ από την πλευρά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, γίνεται έκκληση προς όλους για να συνδράμουν εκτάκτως προκειμένου οι εκδρομές να γίνουν».

Πηγή: newsit.gr

Πηγή: madata.gr