Θεσσαλονίκη: Γέφυρα ζωής για 2χρονο παιδί που έριξε καυστικό υγρό στα μάτια του

0
40

Η ταχύτατη κινητοποίηση αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη, έσωσε από τα χειρότερα ένα δίχρονο κορίτσι που είχε ρίξει καυστικό υγρό στα μάτια του…

Το άτυχο κορίτσι έπιασε ένα μπουκάλι που περιείχε καυστικό υγρό και πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι γονείς, το έριξε στα μάτια της. Στο σπίτι επικράτησε πανικός. Ο πατέρας και η μητέρα πήραν το παιδί και ξεκίνησαν με το αυτοκίνητό τους, για νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη. Κάθε δευτερόλεπτο ήταν κρίσιμο καθώς υπήρχε σοβαρότατος κίνδυνος για την όραση και τη ζωή του μικρού παιδιού. Τελικά όλα πήγαν καλά και ο πατέρας της δίχρονης δεν ξεχνάει να ευχαριστήσει τους αστυνομικούς, για τον τρόπο που έδρασαν.

 Καίρια ήταν η συμβολή δικυκλιστών της ομάδας ΔΙΑΣ, για τη σωτηρία ενός παιδιού 2 ετών που έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπό του, στη Θεσσαλονίκη. Έστησαν γέφυρα ζωής για την έγκαιρη μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Οι γονείς της μικρής, πανικοβλημένοι, προσπαθούσαν να μεταβούν από τη Νεάπολη στο νοσοκομείο με το αυτοκίνητό τους, καθώς το παιδί τους κινδύνευε, αφού το καυστικό υγρό είχε πέσει στα μάτια του. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι δικυκλιστές άνοιξαν τον δρόμο και το παιδί έφτασε εγκαίρως στο νοσοκομείο.

Συγκινημένος ο πατέρας είπε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους αστυνομικούς που στάθηκαν ως φύλακες άγγελοι στο πλευρό του παιδιού του.

Πηγή: madata.gr