Θεσσαλονίκη: Νέα επιχείρηση της Αστυνομίας για απομάκρυνση νεαρών έξω από μπαρ

0
64

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα υπήρξε συγκέντρωση νεαρών έξω από μπαρ της οδού Μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να υπάξει ξανά η επέμβαση της Αστυνομίας.

Όπως συνέβη και πριν μία ημέρα, νεαροί έπιναν το ποτό τους, το οποίο είχαν προμηθευτεί από τα καταστήματα, της περιοχής.

Καθώς τα μπαρ δεν έχουν ανοίξει ακόμα για τους πελτάτες, οι νεαροί πρχώρησαν σε ένα είδος “κατάληψης” του πεζοδρομίου.

Το αποτέλεσμα ήταν το κέντρο της Άμεση Δράσης να δεχτεί καταγγελίες τόσο από διερχόμενους πολίτες όσο και περίοικους. Εύλογα λοιπόν στήθηκε αμέσως επιχείρηση αποσυμφόρησης του σημείου.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και δεκαμελής ομάδα περιπολιών προχώρησαν σε συστάσεις και οι νεαροί αποχώρησαν, χωρίς να δημιουργηθούν έκτροπα.

Υπενθυμίζεται ότι και χτες Πέμπτη υπήρξαν αντίστοιχες εικόνες, αυτή τη φορά στην οδό Καρόλου Ντηλ, όταν αστυνομικοί έσπσευσαν στην περιοχή μετά τις καταγγελίες από πολίτες. Αντίκρυσαν δεκάδες άτομα τα οποία κρατούσαν ποτήρια με αλκοόλ στο χέρι και συνωστίζονταν έξω από κεντρικά καταστήματα.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε αυστηρές συστάσεις ενώ στη θέα τους οι “θαμώνες” διαλύθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν βεβαιώθηκε την Πέμπτη κάποια παράβαση σε κατάστημα.

Πηγή: Thestival.gr

Πηγή: madata.gr