Θεσσαλονίκη: Περισσότεροι από 350 πολίτες εμβολιάστηκαν μέσα σε 3 ώρες στην κινητή μονάδα της 4ης ΥΠΕ

0
16

Περισσότεροι από 350 πολίτες εμβολιάστηκαν κατά της Covid μέσα σε διάστημα τριών ωρών, χωρίς ραντεβού, στην κινητή εμβολιαστική μονάδα της 4ης ΥΠΕ η οποία από τις 12 το μεσημέρι έχει  παρκάρει στο εμπορικό κέντρο Mediterranean Cosmos. Στην κινητή μονάδα , η οποία θα παραμείνει στο Mediterranean Cosmos μέχρι τις 19:00 , λειτουργούν πέντε εμβολιαστικές γραμμές στελεχωμένες από υγειονομικούς των Κέντρων Υγείας Μαρτίου, Θέρμης και Νέας Μαδύτου , οι οποίοι εμβολιάζουν πολίτες άνω των 12 ετών με πρώτη ή με τρίτη / ενισχυτική δόση με εμβόλια της Pfizer.

Ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ , Δημήτρης Τσαλικάκης, που ήταν παρών στη εμβολιαστική δράση ανέφερε ότι μέσα σε διάστημα περίπου τριών ωρών εμβολιάστηκαν περισσότεροι από 350 πολίτες χωρίς να χρειαστεί να κλείσουν ραντεβού .

«Είμαστε αισιόδοξοι ότι όλο και περισσότερος κόσμος θα έρθει ανάμεσα στα ψώνια του. Είναι ένα δώρο που κάνουμε στους πολίτες της Θεσσαλονίκης, να επισπεύσουν τον εμβολιασμό και να βγούμε όλοι πιο γρήγορα από αυτό που μας ταλαιπωρεί» πρόσθεσε ο κ. Τσαλικάκης.

Να σημειωθεί ότι, προηγουμένως, στο πλαίσιο των εμβολιαστικών της δράσεων η 4η ΥΠΕ είχε πραγματοποιήσει τις δύο εξορμήσεις , μία στις 26 Οκτωβρίου στη Νέα Παραλία και μία στις 26 Νοεμβρίου στην Πλατεία Αριστοτέλους με μεγάλη επιτυχία.

ΑΠΕ ΜΠΕ 

Πηγή: madata.gr