Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δυο άνδρες για την αιματηρή επίθεση στα Λαδάδικα

0
23

Δύο άνδρες συνελήφθησαν, ένας 27χρονος και ένας 45χρονος, για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στα Λαδάδικα, στην οδό Παγγαίου με Πίνδου στην Θεσσαλονίκη.

Η άμεση κινητοποίηση και οι επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου στο πλαίσιο διερεύνησης περιστατικού πρόκλησης σωματικών βλαβών που έλαβε χώρα πριν από δύο ημέρες, οδήγησαν στον εντοπισμό και στη σύλληψη δύο ατόμων, αλλά και στην ταυτοποίηση των στοιχείων ακόμη ενός εμπλεκόμενου.

Πρόκειται για 27χρονο Έλληνα, 45χρονο αλλοδαπό (συλληφθέντες), καθώς και 35χρονο Έλληνα (ταυτοποιημένα στοιχεία), σε βάρος των οποίων αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου σχημάτισαν σχετική δικογραφία.

Το αιματηρό επεισόδιο

Το πρωί της 23ης Φεβρουαρίου έλαβε χώρα το αιματηρό περιστατικό. Ο 45χρονος τραυμάτισε τον 27χρονο στο δεξί πόδι με όπλο.

Αμέσως μετά ο 27χρονος και ο 35χρονος με χρήση σωματικής βίας προκάλεσαν στον 45χρονο σωματικές βλάβες, ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποίησαν σωματική βία σε βάρος δύο ατόμων που προσπάθησαν να εμποδίσουν την επίθεση σε βάρος του 45χρονου.

Σημειώνεται ότι, ο αλλοδαπός άνδρας νοσηλεύεται φρουρούμενος. Αναφέρεται επίσης ότι νοσηλεύεται και ο 24χρονος. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

πηγή: enikos.gr

Πηγή: madata.gr